fredag 12. august 2011

Koselig kaffebesøk


I dag har jeg hatt fri. Helt fri! Sensommerferie før jobb og hverdag kommer for fullt. Morgenkaffen tok jeg i sola på terrassetrappen til en god venninne. Her ser man over hustak og hører bysus i bakgrunnen, men det er allikevel så fredelig. Også digger jeg kjøkkenet der en hel vegg er muren fra ytterveggen til nabohuset. Tenk at det finnes sånne flotte perler i oslo sentrum. Det er litt feriestemning i det også :)


Og Lene har polaroidkamera, så da ble jeg foreviget i sola, smilende med kaffekopp i hånda. Jeg får si som jeg så et sted: Jeg elsker den norske sommeren - det er den beste dagen i året!


Ønsker dere alle en fantastisk helg i forhåpentligvis nydelig vær!

1 kommentar:

  1. Heii der sør!!Såå koselig å lese dette innlegget ditt,inspirerende og koselig blogg du har =)Har lagt deg til i min bloggliste blant kreative salgsbloggere..Kos deg du også i helgen =)
    Klemmer fra ei i nord,Elin =)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!