tirsdag 30. august 2011

Fint kjede...Her om dagen stod jeg og vurderte om jeg skulle ha på meg dette kjedet eller ikke. Jeg syntes kanskje det var litt voldsomt, men tok det på allikevel.
Så var jeg avgårde til stemmelokalet. Der satt det to søte, smilende damer og hun ene sa: "Så fint kjede", og da sa jammen hun andre "Ja, akkurat det satt jeg og tenkte på også". Og da ble jeg så glad! Ikke nødvendigvis fordi de likte kjedet, men fordi de sa at de gjorde det. Det er så altfor ofte jeg tenker sånne hyggelige ting, men så sier jeg det ikke høyt. Jeg skal så helt klart bli flinkere til det, det koster virkelig ingenting men betyr allikevel så mye.

Det var altså dagens oppfordring fra meg her jeg sitter hjemme med liten febersyk gutt. God tirsdag til alle :)
10 kommentarer:

 1. Så sant, så sant!
  Kjempefint kjede og god oppfordring. Jeg tar det med meg og skal bli flinkere jeg også!

  God tirsdag, og god bedring til lille Henrik:)

  SvarSlett
 2. Sånne hverdagsoppmuntringer er bare supre! Blir så glad av hyggelige fremmede folk :) Så bra å bli minnet på det ja. God bedring til lillegutten!

  SvarSlett
 3. Det er så koselig, jeg har en kassadame på nærbutikken som pleier å gi komplimenter, det er koselig :)
  Jeg sitter også hjemme med en febersyk gutt!

  SvarSlett
 4. Det er viktig det å gi gode tilbakemeldinger, men ikke minst det å kunne ta imot. Og ikke bare avfeie med; det er noe jeg har hatt lenge eller det kostet ikke så mye......hørt det før...

  SvarSlett
 5. Sånne hverdagskomplimenter er undervurdert. Kanskje derfor man ikke er så god på å gi dem også... Men sant, det er viktig å kunne ta det i mot også. OGså en ting jeg må øve meg på!

  SvarSlett
 6. Åh... Varm om hjertet på morrakvisten av slike gode tanker og intensjoner ;o)
  En riktig god morgen å våkne til en slik varm blogg <3

  SvarSlett
 7. Så herlig, fint kjede og vi trenger vel kanskje en liten påminnelse om hvor mye en sånn liten fin oppmerksomhet kan bety :) *♥*

  SvarSlett
 8. Så fint kjede! Herlige farger!!

  SvarSlett
 9. Du og du.. Først må eg sei at papir posane va kanonstilige! Midt i blinken for meg som ikkje likar å pakke ting inn:)
  Og så knall kule buttons og hårklemmer! Skal inn å sjå meir på dei i mårå!
  Kjede va veldig fint. Enig med deg at det er kjekt å få høyre spesielt om ein har stått å lurt på om det var ok det ein hadde tredd på seg den dagen:)
  Håpar Henrik føle seg bedre .. Ingenting e verre enn at dei små ikkje har det bra! Alltid kjekt å lese bloggen din:)

  SvarSlett
 10. Det var en oppfordring som jeg kunne like, ja! Jeg ble stoppet på gaten av en dame som syntes jeg luktet godt en gang, da bestemte jeg meg også for å bli flinkere til å gi sånne hverdagskomplimenter. Men jeg kan absolutt bli flinkere jeg også. Og kjedet var fint, det!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!