mandag 8. august 2011

Dukkehus


Jeg har alltid vært veldig glad i Andrè Bjerke, og store deler av min barndom gikk med på å lese disse versene. Boka er helt utslitt og nesten bladd i hjel. Sånt er det mange gode minner i :)


En ting jeg alltid har vært veldig fascinert av er miniatyr. Jeg kunne stå timesvis å se på miniatyr togbaner, ikke fordi jeg var så veldig opptatt av tog, men fordi det var så mange små detaljer. Og spesielt fascinerende var det når noe var lite inni noe annet lite. Sånn som dette verset under her. Sånt kunne jeg tenke på en evighet og synes var uendelig spennende. Og barnslig som jeg er så synes jeg det egentlig ennå ;)

7 kommentarer:

 1. Herlig!
  Når du sier det, så kommer jeg jo på at jeg tenkte en del på mye rart da jeg var liten jeg også.
  Jeg tenker mye mindre nå, -i hvert fall tenker jeg på andre ting. Hva jeg må gjøre i huset, hva jeg skal handle og på menneskelige relasjoner. Heldigvis tenker jeg en del på hva jeg skal lage også!

  SvarSlett
 2. Det er sant, Unni! Det er stort sett det samme jeg tenker på også. Men innimellom dukker det opp ting jeg ikke har tenkt på før, og det synes jeg er utrolig spennende, også synes jeg det er så rart at jeg ikke har tenkt på det før...

  SvarSlett
 3. For en herlig illustrert bok! Andrè Bjerke har skrevet de beste barneversene(som jo er like morsomme for voksne også!) Selv synes jeg farmora til farao i furua(eller hvordan det var) er veldig morsom :)

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner meg igjen her! Anbefaler The Mini Bottle Gallery i Oslo for nye miniatyrgleder :)

  SvarSlett
 5. Forstår hva du mener, jeg var like opptatt av slike bittesmå ting! =)

  SvarSlett
 6. Så herlig! Så morsomt det er med sånne skatter fra barndommen! :) helt fantastisk å mimre og kjenne at man fortsatt kan glede seg over de samme, barnslige tingene :)
  Klem,
  Sandra

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!