fredag 12. august 2011

3 stykker

På min sy-date i går fikk jeg ferdigstilt noen bleieposer. Deilig med alt som er unnagjort! Disse har ligget halvferdige en liten evighet. Litt plunder å sy disse, så det kan tenkes at det blir med disse bleieposene fra min side. I hvertfall for en god tid framover, men man skal jo aldri si aldri som kjent ;)

Produktbilder er tatt, og nå ligger de alle i min eplabutikk. Du kommer rett til produktet ved å trykke på bildet.

Kobling

3 kommentarer:

  1. Åh, herlighet så kul den øverste der var! Hvor har du fått tak i det kule stoffet? Jeg har ikke unger, men sannelig tror jeg kanskje at jeg bare må ha den!

    SvarSlett
  2. Skikkelig fine bleieposer. =) Og for en ordentlig sjarmør jeg så lenger nede her. Skikkelig gounge!
    Ha en fin fredag! =)

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!