søndag 26. juni 2011

Strikkefestival i Lillestrøm

På lørdag hadde jeg stand på strikkefestivalen i Lillestrøm. Jeg var litt stressa over at jeg ikke hadde rukket å sy opp nok etter forrige helgs salg på lanseringen av "Made by me". Men bordet jeg hadde med var jo så lite så jeg fikk ikke engang lagt opp alle tingene mine. Så da var det i grunn greit, da :)
Ved siden av med satt flinke Renate. Utrolig trivelig dame som lager de flotteste skåler og kopper av porselen. Dere har kanskje lagt merke til badehettekoppene i eplabutikken hennes Leirbrent? Råfine, som resten av tingene hennes. Min favoritt tror jeg var den med kolibri under her. Elegant!

Også fikk jeg koselig besøk av søsteren min, og vi spiste verdens største softis. Det stemmer forsåvidt ikke helt, for vi greide ikke spise halvparten engang... Men god var den :)

Og hva skjer forresten med ansiktet mitt her? Dette bildet er nesten sånn at det kvalifiserer til "Jævligebilder"-mappa mi. Der samler jeg alle ufattelige stygge og uheldige bilder sånn at jeg har noe å le av på dager jeg føler meg litt nedfor. Alltid en opptur - og anbefales virkelig :)

6 kommentarer:

 1. Hei. Så mye nydelig du har sydd :0) Håper du hadde en fin salgsdag. Jeg ønsker å kjøpe boken din. Kontakter du meg på mail ijg1967@yahoo.no

  SvarSlett
 2. Men jeg synes du så søt ut jeg - men jeg skjønner at det føles annerledes når det er en selv ;). Og så søt bluse eller kjole du har på. Grønt <3!! Skal bli i senga i dag jeg tror jeg - i hvert fall en stund til - enda klokka er 14.00. Litt fordi det har vært litt for intense dager i det siste og for lite hvile - og fordi jeg var på låvefest i natt. Veldig utrent på dette med festing - men det var så fint og morsomt. Og mer enn nok rosa boblevann og rødvin. Og da blir det som det blir ;). Klem

  SvarSlett
 3. Flott stand og nydelig kjole:) Du er da så fin på alle bilder, Vibeke:)
  Rinokjoler har jeg ikke hørt om før:) Hvor kjøper du de?:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Du virker litt halvoppgitt over oversized softis, samtidig fornøyd. He he.

  SvarSlett
 5. Hei - vil bare informere om nyoppstarta blogg - http://kreativnorge.blogspot.com/ - prøver å samle mange kreative norske blogger der. Tone

  SvarSlett
 6. koselig innlegg om strikkefestivalen. Jeg hadde salgsbod nede i andre enden :-D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!