tirsdag 28. juni 2011

Snille :)


Jeg blir så glad!! Her om dagen dumpet det ned overraskelsespost. Og det fra snille Veronica! Tenk at hun har sendt meg en liten sommergave :) Og så utrolig MEG da! Flotte stoffer og verdens kuleste magnet - Keep calm an sew on. Og Veronica - du aner ikke hvor midt i blinken den er fortiden. Her er nemlig alt kaos fortiden, og midt oppi alt kaoset trenger jeg litt calm til å sew on. Så kanskje det er det jeg skal gjøre. La ting rase rundt og sette meg midt i tornadoen og sy :)

Veronica var faktisk den første jeg ble kjent med i bloggverden. Vi handlet litt fra hverandre og av en eller annen grunn endte vi opp med å maile fram og tilbake og tok på den måten del i hverandres små og store hverdagshendelser. Siden har vi truffet hverandre litt, og i morgen skal vi jaggu ut å drikke øl :) Utrolig koselig!

Tusen takk snille snille Veronica! God sommer til deg også!9 kommentarer:

 1. Oi, for en magnet!! Utrolig fin. Så koselig med hilsen i posten og bloggvennskap som blir til en øl!

  SvarSlett
 2. Knall gave! Og så ut av det blå da! De gavene er jo bare best! :)

  SvarSlett
 3. Så moro å få slike gaver. Blogging er virkelig givende, synes du ikke? Magneten var jo bare råkul!

  SvarSlett
 4. Så roligt att få en liten överaskning i brevlådan!! Magneten var verkligen rolig. :-)

  SvarSlett
 5. Så heldig du var :-)
  God sommer :-)

  SvarSlett
 6. Njåå...så koselig med eget innlegg da gitt! Gleden var på min side! Jeg elsker å gi overraskelser, også syntes jeg at du fortjente en!:)

  SvarSlett
 7. Hei hei Vibeke..
  Har scrollet ned bloggen din og sett masse herlige inspirerende bilder og farger. Kreativ og produktiv dame dette her, tenker jeg etter titten.
  Jeg har kjøpt Made by me boken og gratulerer med den. Fant deg der..
  jeg setter meg opp som følger av bloggen din, flott med kreative damer..

  Hilsen Anka

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!