onsdag 29. juni 2011

Jeg har et stort behov for å si:

Jeg har et stor behov for å si:Tusen tusen tusen takk til alle der som er innom og til alle dere som legger igjen kommentarer! Dere skal vite at jeg setter utrolig pris på det! Det er noe ekstra hyggelig når jeg ser at jeg har fått mail med kommentar. Det er rett og slett et lite lyspunkt i en ganske ensformig hverdag :) Tusen takk for alle fine ord og oppmuntrende, støttende og inspirerende kommentarer! Jeg er innom dere alle, men med en liten gutt som drar meg i armen og vil at jeg skal finne på andre ting enn å sitte ved pcen, så er det ikke alltid jeg får kommentert tilbake. Men dere gjør meg glad!

Og også en tusen tusen takk til alle dere som bare er innom! Jeg setter pris på hver og en av dere, og blir sånn barnslig glad når jeg ser at jeg har fått flere følgere :) Hadde det ikke vært for alle dere som var innom, så hadde jeg nok ikke stått på like mye.

Så tusen tusen takk dere - dere inspirerer meg til å strekke meg litt lenger!

25 kommentarer:

 1. så superkule bilder :) du har en veldig koselig blogg, så klart folk kommer innom. Tone

  SvarSlett
 2. Takk sjæl! Bloggen din er en kjempeinspirasjon!

  SvarSlett
 3. Stilige bilder - det var virkelig en kreativ måte å si takk på:)
  Jeg er kanskje ikke så flink til å kommentere, men jeg er ofte innom bloggen din, du lager masse fint og har veldig fine bilder:)
  Så bare stå på videre:) Ønsker deg en fin sommer!

  SvarSlett
 4. Takk i like måde sider jeg bare. Elsker boka jeg vant på give away.

  SvarSlett
 5. jeg elsker bloggen din, og blir superinspirert!

  SvarSlett
 6. Herlig takke-collage - så kreativt. Skjønner så veldig godt hva du mener, og TAKK selv for en herlig og ekte og inspirerende blogg :-)
  Sommerklem fra meg :-)
  Sølvi 'en støvel og en sko'

  SvarSlett
 7. Då vil eg berre seie TUSEN TUSEN TAKK til deg, gode, skjønne, flinke, inspirerande, flittige og smilande Vibeke! Ja, no veit eg ikkje om du alltid smilar, det er det vel ingen som gjer, men det kjennast alltid slik... Det kjennast ut som du smilar gjennom bloggen din, helsingane dine, butikken din og produkta dine! Du er herleg!

  Ønskar deg deilige, fine sommardagar!
  Klem

  SvarSlett
 8. du er jo bare verdens søteste akkurat nå!

  SvarSlett
 9. For et fint innlegg! Alltid så kjekt å komme innom den fargerike bloggen din! Oser av kreativitet :) TAKK tilbake!

  SvarSlett
 10. Så flotte takke bilder.Det er alltid koselig å titte i bloggen din,den er flott.Så takk skal du ha for at du vil dele den med oss.

  SvarSlett
 11. Flott innlegg!!!

  Elsker bloggen din, så takk tilbake!!

  SvarSlett
 12. Takk til deg også ....som har en inspirerende blogg

  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 13. Hei.
  Takk til deg også. blir glad av å se alle de fine stoffene du syr med.

  Er det søndagsmarked på Blå i sommer? feks søndag10.juli. og er du der??Da er vi i Oslo! Og jeg vil ha noe av deg. *håpe*

  Ja og viss ikke så vet jeg jo hvor jeg finner nettbutikken:)

  SvarSlett
 14. Dere er verdens beste!! Tusen tusen takk :) :)

  SvarSlett
 15. Så stilige bilder! KReativt som vanlig! Vil si takk til deg også jeg. Du er en inspirasjon og det er alltid kjekt å titte innom deg!

  SvarSlett
 16. Tack själv, det är alltid lika trevligt att titta in hos dig

  SvarSlett
 17. Du har en kjempefin blogg! Hvis jeg har en litt tung dag på jobb kan jeg fort finne på å stikke innom din blogg for et fargerikt og gledelig avbrekk. Legger ikke ofte igjen kommentarer, men følger med deg. :-)

  SvarSlett
 18. Tusen takk, vil jeg si til deg for boken jeg fikk i posten idag :0) Nå har jeg virkelig kost meg! har tegnet av mønster til en liten kjole, så det ligger klart. Inger Johanne

  SvarSlett
 19. Hei på deg, så fin blogg du har...jeg har kjøpt boken Made by me, den er så fin...om jeg bare hadde vært så flink til å sy som dere;) Legger meg til som fast følger hos deg jeg, for her vil jeg lese mere...hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 20. Og tusen takk til deg som gir og gir og er superinspirerende! Klem

  SvarSlett
 21. Hei.
  Jeg er så enig så enig med deg. Det er så morro å få en liten kommentar på innleggene sine. Nå er ikke jeg den mest "ekstreme" bloggeren, men kjenner igjen følelsen du beskriver. Jeg har lagt meg til som følger, fordi jeg finner bloggen din utrolig inspirerende. Ha en fin, fin uke.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 22. Kjempeherlig blogg, så her kommer jeg snart på besøk igjen ja :-)

  SvarSlett
 23. Kjempe fin blogg du har.
  Æg bare lurte på om du kunne være så søt og snill og grei å dele mønsteret på det hundepose-etuiet?? Du hadde vært en knupp om du hadde gidda det :)

  SvarSlett
 24. Tack själv för alla fina bilder och inspiration! Fina bokstäver! Jag har gjort liknande till barnen i förskolan, som de kan klistra ihop till ord. Nu fick jag nya idéer!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!