tirsdag 7. juni 2011

Ferieliv

Jeg er i feriemodus fortiden. Tiden bare flyr avgårde og jeg føler at jeg ikke får gjort noe fornuftig. Hverdagene glir over i hverandre og i helgene reiser vi bort. Og det er HERLIG! Men jeg må snart ta meg sammen og stå litt på igjen, for nå var det labert på lagefronten.

Også lover jeg at dere skal få slippe å se campingbilder etter hver helg;) Men må liksom spre hvor digg det er! Tror maaaange sitter med campingfordommer rundt om. Og skal jeg være ærlig så gjør jeg det litt selv. Men det finnes mange måter å campe på. Jeg ser på det som hytte på hjul med muligheter for å oppleve mange flotte steder :)

Hva med deg, har du campingfordommer?

10 kommentarer:

 1. Har ikke campingfordommer i det hele tatt jeg:) Vi har valgt å ha gammel, primitiv hytte istedet:)
  Nydelige bilder Vibeke, nydeli stoff i duken og søøøøte, små, lubne barnehender:) Blir rørt av barnehender jeg:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Ingen fordommer her:) Har campet halve livet og det er fantastisk! Sitter i skrivende stund å tenker på ny campingbil. Har veldig lyst på en:) Jeg tenker som deg. Fin mulighet til å oppleve fine steder. Flott duk!

  SvarSlett
 3. Ingen kampingfordommer! Dere er superheldige :)

  SvarSlett
 4. Ser så deilig ut med camping, heldige dere!!

  SvarSlett
 5. Hoho, campingfordommer i fleng her! Sommeren da vi var i Sverige med familien, da det regnet,regnet, regnet, regnet og alt var kjipt og yngstebror hadde kolikk og jeg og den andre broren min bare kranglet i regntøy... jepp, den sommeren har satt spor.

  Og siden vi stort sett alltid kjørte Norge på langs hver sommer til besteforeldrebesøk (to dager i bil hver vei) så har jeg fått litt nok av bilferier. Grøsser ennå :)

  Men bortsett fra det... så høres det kjekt ut.

  SvarSlett
 6. Åh, jeg leste feil og begynte glede meg til å bli oppdatert på campingbilder etter hver helg jeg! :-D Det ser utrolig digg ut. Vårt campingliv roterer rundt lavvo og cano :-)

  SvarSlett
 7. Hi hi, jeg gleder meg til campinginnlegg, jeg! Har planer om noen dager i telt i Gudbrandsdalen i år - skal låne mamma og pappas telt fra 80-tallet og alt retro-piknik-utstyret. Mangler bare fint vær...
  Klem

  SvarSlett
 8. Jeg innrømmer gjerne at jeg er en av dem som sitter inne med campingfordommer! I likehet med Monstermønster her har jeg også hatt min dose uheldig camping i oppveksten..:/ Men, når det er sagt - så har du jammen meg gitt ett nytt syn på det hele! Tar meg selv i å ønske meg campingvogn, bare fordi det ser og høres så innmari koslig ut!:)

  SvarSlett
 9. Camping er fantastisk! Og det sier jeg altså, som er full av campingfordommer selv :) Og camping er ikke som da man var liten. Nå er det sol, gress, øl, hygge, småsteder og kos! Og hehe, kanskje jeg burde starte campingblogg;)

  SvarSlett
 10. Ikke fordommer mot camping, men mot campingplasser.. Tror det hadde blitt litt tett og intimt for min del. Campe med telt og slå det opp hvor jeg vil, det er mer min greie :) Og hvis juni-salget blir bra så blir det en sammenleggbar kano i juli, og da kan jeg virkelig campe hvor enn jeg vil :D

  Og ja takk til flere campingbilder fra meg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!