søndag 19. juni 2011

Boklansering "Made by me"


I går var jeg på boklansering av "Made by me" på idylliske Vøienvolden gård. Nydelige omgivelser til en nydelig bok! Selv hadde jeg rigget meg opp i det så må være tidenes fineste potetkjeller. Der hadde jeg salgsbod, og salget gikk over all forventing! Hadde ikke regnet med å selge noe særlig, men det gikk virkelig unna. Og det var så koselig, for jeg har vært litt sylei i det siste, men nå fikk jeg virkelig opp piffen og ble skikkelig inspirert! Mangler bare litt ekstra tid nå;)

Også var det så gøy å se alle modellene fra boka! Bare se så flotte de er :)

Også var jeg så heldig å treffe Nina som har laget dette fantastiske teppet. Utrolig koselig dame og vi skravlet i vei :) Alltid gøy å møte mennesker med samme platform og glødene interesse som en selv! Nina har tatt masse bilder fra dagen og de ser du her.
I ettertid ser jeg jo at jeg burde ha sendt med Peter kamera for å få litt bilder av området og stemningen rundt. Selv var jeg jo ganske stuck i potetkjelleren. Men fikk stadig besøk av gutta mine - og de så ut til å kose seg de også :)

10 kommentarer:

 1. Tenk å få være med på noe sånt da Vibeke! En kjempeopplevelse!! Så utrolig kult at du fikk solg mye å da :D Klæm

  SvarSlett
 2. Helt enig med Siw! Det er så utrolig stas og kult at du er med på dette, men herligland så vel fortjent som det går an! Gøy at salget gikk så bra også!:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med salgene! Ser ut som om gutta koste seg også, ja :) Jeg er helfrelst på bleieposen din og det vakre vognteppet. Du er så utrolig dyktig og så nøye med det du gjør. Håper du får tid og inspirasjon til å sy flere :)
  Ha en fortsatt fin dag :)

  SvarSlett
 4. Kul att allt gick bra!
  Dina saker ser alltid så fina och fräscha ut.

  Jag har inte skaffat den boken än men jag måste se till att göra det.

  SvarSlett
 5. Hvor er de bare smukke, de ting!

  KH
  Anna

  SvarSlett
 6. Skjønar godt at du fekk solgt masse! Du har jo satt det opp så fint! Massevis av flotte fargar og ting :-) Får jo berre lyst til å gå og plukke :-)

  SvarSlett
 7. Du har jo så mye fiiint, som sikkert bare er enda finere i virkeligheten (ikke det at tingene ikke er fine på bilder altså ;0)!)
  Tipper ihvertfall at pengene mine hadde ligget litt løsere i lomma om jeg hadde vært på et slikt utsalg, selv om jeg (endelig) har tatt skrittet med å bestille over nett(litt forsiktig enda!). Jeg har kjøpt en lommebok på epla av deg som jeg er svært fornøyd med og har fått masse fine kommentarer på, så bare fortsett og sy du!! :0)
  Klem

  SvarSlett
 8. Det morsomme var jo at jeg så Henrik før jeg så deg. Og så sa jeg til Line. Heisann - der er jo Henrik. Akkurat som om jeg var naboen hans eller noe - haha. Ganske sprøtt - men veldig koselig på en måte. En gang møtte jeg en bloggdame - Olava - fordi jeg kjente igjen datteren hennes fra bloggen. Heisann. Men deg "kjenner" jeg jo - sa jeg. Du er Bertine ;).

  Så koselig for deg at salget gitt bra. Jeg har jo ligget litt lavt både med blogg og søm en stund - og har ikke solgt noe på lenge - men plutselig i går solgte jeg to lappetepper - og da kjenner man på flyt igjen.

  Veldig, veldig koselig å møte deg og ser fram til skravlings på lekeplass på Oppsal. Uansett skal jeg nok også til Oppsal mens Oslofamilien er i utlandet også. På husmorferie liksom ;).

  SvarSlett
 9. Åh, så stas det ser ut!
  Der skulle jeg gjerne ha vært sammen med dere:)

  Er også litt sylei for tiden, så kunne trenge et lite inspirasjonskick!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!