onsdag 1. juni 2011

Bleieposer

I går kveld gjorde jeg siste finish på en liten gjeng med bleieposer. En tøff liten gjeng som trives godt når de henger sammen. Den midterste skal reise allerede i dag, men de to andre er hjemløse. Derfor får de henge videre i skapet mitt så lenge. Vurderer du å ta over en av dem kan jeg jo si følgende om dem - De er romslige, hendige og til å bli glad av. De er kjekke å ta med ut på tur og bærer gjerne ting for deg. Åpnes og lukkes med borrelås. De er med strykeinnlegg så kan derfor stå alene. Rommer noen bleier + de store pakkene med våtservietter.
Prototypen kan du se her.

Disse kommer på epla etterhvert. Men kamera måtte være med Peter på jobb i dag, så derfor blir det nok ikke før senest mandag (derfor også dette dårlige bilde i et skap som måtte tas i all hast før lyset forsvant i går kveld). Skulle du allikevel være interessert i en av dem kan du sende meg en mail. Prisen er 230,- + porto kr 17,-

Så ønsker jeg dere alle en super onsdag med fri dagen etter. Det må vel bli bra vel? :)

8 kommentarer:

 1. Så flotte de var! Elsker fargene!!!

  SvarSlett
 2. Så fine :) Planlegger å komme med en stor bestilling ut på sommeren....(skal rydde plass til alt først...)

  SvarSlett
 3. Ah, du kan dette mer farger altså! :-D

  SvarSlett
 4. hjelpes så mye fint du lager om dagen!

  SvarSlett
 5. KJempefine! Jeg digger bare det robotstoffet....hvor har du fått tak i det?

  SvarSlett
 6. Så utrolig flotte. Trur turkis og lime må være nokon av dei finaste fargane som finns. Skikkeleg glad fargar.

  SvarSlett
 7. FINE! En fin inspirasjon med sånn fin bleiepose når man en gang i blant blir litt lei av bleieskift. Kan jo lett skje for både store og små. God helg!

  SvarSlett
 8. Så fine og så praktiske! Jeg har prøvd ut prototypen, og det er helt perfekt størrelse, Vibeke. Tror jeg vil ønske et lite håndtak på toppen så blir det enda lettere å ta med fra båten og inn på land. Det gikk fint 3-4 bleier og en pakke våtservietter :) Kjempefornøyd. Kommer til å kjøpe en til. Minst.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!