onsdag 18. mai 2011

Vinner av "Made by me"


Da er vinneren trukket. Random.org hjalp med oppgaven. Også hadde jeg vært litt uklar, så endel kommentarer også hadde blitt skrevet under innlegget om mine sider i boka. La derfor til disse. Noe som i grunn viste seg å være helt unødvendig, for den som vant var nemlig nummer 3. Og nummer 3 var Nemo.
Nemo var jeg også så heldig å treffe på Blå, og hun kjøpte til og med en pung av meg :) Så gratulere Nemo, der fikk du en til gitt! Send meg en mail med adresse og sånt, så skal jeg få Motor Forlag til å sende deg en bok.

Og til dere andre: Tusen takk for stor interesse rundt boka, og alle deres hyggelige kommentarer. Det er bare SÅ hyggelig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!