torsdag 19. mai 2011

Tidlig morgen...

Når 4-tallet vises på displayet, da er det i grunn alt for tidlig å stå opp. Det har dessverre Henrik ikke helt skjønt ennå. Men da kan jeg jo benytte denne morgenstunden til et aldri så lite blogginnlegg om magnetene og hårstrikkene jeg lagde i går.

Også kan jeg ønske alle en god dag :)

13 kommentarer:

 1. God morgen :). Ja, når 4tallet vises i displayet er det alt for tidlig å stå opp! Her i huset har go´jenta heller ikke forstått at det er en fordel å sove litt lengre på morran.... men det er strålende sol i dag og vi koser oss i stua når vi først har kommet oss opp. Nå styrer hun i stua på "sitt" kjøkken og lager kaffe til meg, mens jeg får litt tid ved pc´en. Ønsker dere en finfin dag.
  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 2. Oi det var en tidlig morgen ! Søte hårstrikk du har laget :) Håper ikke du får en alt for slitsom dag i dag . Kos deg :)

  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Så fine knapper! Fire er litt tidlig, det er jeg enig i! Men så får du mye mer ut av dagen hvis du velger å se på det på den måten :-)

  SvarSlett
 4. Trudde først at du hadde laga alt dette på morgonkvisten, men det får da vere måte på kor produktiv ein skal vere ;)
  Skjønne magneter og strikk, og så er du så flink med bildene!

  SvarSlett
 5. God morgen, eller god dag ;) Flotte ting du har produsert og som vanlig nydelige bilder!!

  SvarSlett
 6. haha, jeg hadde ALDRI orket å sette meg ned å være produktiv i dag tidlig altså! Nei, det var rett til kaffetrakteren og på med Drømmehagen. Vi var nok trøtte begge to :)

  SvarSlett
 7. Henrik er heldig som får selskap av mamma på morgenfesten da! Håper at det ikke blir en altfor slitsom dag :)

  SvarSlett
 8. Jeg husker ikke noe av dette... men håper da den var mer femmish en firish ...!

  SvarSlett
 9. Flotte magneter og strikker. Og bildene dine er som vanlig, -nydelige!

  SvarSlett
 10. Ååå, kjenner meg igjen! Alt før 06.00 er for tidlig igrunn, men etter at sola snudde har lillebror her våknet tidligere og tidligere...
  Men så mye fint du lager alikevel! Hvor får du tak i alle de fine stoffene?
  Klem

  SvarSlett
 11. Du er så skjønn, altså! :) Heldige Henrik som får med seg mammaen på moroa så tidlig! Her i huset er det ingen som står opp før sju...i alle fall ikkje før seks! Nei, då grev vi oss heller lenger ned i dyna og høyrer på skrikinga ei stund. Uff, eg veit ikkje om det alltid er det rette, men eg orkar ikkje stå opp så tidlig! Eg skal jo vere ei velfungerande mor resten av dagen også! ;)

  Men det var faktisk ikkje dette kommentaren min skulle handle om. No ser det ut som det kan bli ein lang kommentar..hihi! Eg skulle nemlig gratulere deg som Ukas selger på Epla! Endeleg din tur! Verkeleg velfortent!! :) Har tenkt på å gjere det i dagevis, men kor blir tida av?! Det er jammen deilig at det snart er helg igjen, slik at heile familien kan vere saman og nyte tida! :)

  Ønskar deg og gutane dine ei strålande helg!
  God klem

  SvarSlett
 12. Oj! Dersom jeg er oppe så tidlig, så er det fordi jeg ikke har sovnet fra kvelden før! Imponert over evnen til kreativitet :-)

  Som guro over vil jeg også gjerne gratulere deg som ukens selger på Epla, fint intervju og flott bilde av deg!

  Riktig god helg!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!