søndag 1. mai 2011

Syk søndagÅ være syk på en søndag er slettes ikke gøy. Og ihvertfall ikke når jeg hadde gledet meg til å stå på Blå i dag. Så nå sitter jeg her med den store tekoppen og leker meg med små stoffbiter.

Kanskje skal jeg forbarme meg over skuffen med stoffbiter i dag og lage flere ringer og magneter? Eller kanskje jeg bare skal slappe av? Litt dårlig på det siste der merker jeg. Men gutta sender jeg uansett avgårde til byen sånn at Henrik kan få se tog og høre korps. Alenetid til å bli frisk kommer godt med :)

Ønsker dere en super søndag!

8 kommentarer:

 1. Kreativiteten kjemper mot den dårlige formen...:) Skjønner godt at det kan være en tøff kamp! Bli frisk. God bedring fra meg!

  SvarSlett
 2. Riktig god bedring! :) Det er ikke gøy å være syk og se på alt man vil og skulle gjort.. Håper du blir fort frisk! Ha en fin søndag!

  Silje

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder :o)
  Fikk lyst på en fargesterk vimpel-rekke til 17 Mai.
  Håper du blir raskt frisk og
  at du har en fin Søndag uansett.

  SvarSlett
 4. Å, så dumt da. Når du var Blå-klar og alt. God bedring!

  SvarSlett
 5. God bedring!!
  Jeg maler veranda idag og før malinga har tørket er sommervimplene mine hengt opp. Jeg har vimpeldilla og har en teori om at vimpler skaper godt humør og fest i hverdagen. Så kanskje du blir frisk av denne vimpelklippingen?

  Ha en fifin dag! Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 6. Så kjedelig å bli syk da. Riktig god bedring til deg!

  SvarSlett
 7. God bedring. Hva med å prøve Vestkantorget som salgsarena en lørdag ? Det er veldig hyggelig der og masse forskjellige folk som er innom.

  SvarSlett
 8. Alltid kjedelig å være syk!
  Håper alenetid med stoff hjalp på helbredet:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!