mandag 2. mai 2011

Sommer på veggen :)

I dag har jeg sikret meg sommerfølelse på veggen. Midt i stua svever sommerfugler i fine farger og gjør meg glad :) Laget av stoffrester og festet med en liten bit tack-it i hvert hjørnet. Ønsker du å finne fine sommerfuglformer kan du f.eks google "butterfly silhouette". Jeg kunne nok ha laget flere, men måtte liksom teste ut ideen først.

Ønsker dere alle en glad mandag også!

9 kommentarer:

 1. Å, så fint! Og så fin den puten er også. Sommerfint!
  Klem

  SvarSlett
 2. Fint!!!
  Jeg elsker sommerfugler, så dette likte jeg ;)

  SvarSlett
 3. Så god ide! Blei veldig fint og sommarslig :-) Må kanskje stjela den ideen :-)

  SvarSlett
 4. Så friskt og fint! Sommer, ja takk!

  SvarSlett
 5. Så fresht og stilig dette ble Vibeke!!

  Håper formen er bedre...Klæm

  SvarSlett
 6. Wow! Så utrolig sommerlig og flott! Skikkelig flott, og veldig dine farger! Nydelig - rett og slett!!:)

  SvarSlett
 7. Jeg ser på Tour de Vibeke at du skal være på markedet på Blå den 15. mai, det skal jeg også! Gleder meg til å få se tingene dine live :) Virker som det blir en ekstra morsom markedsdag når markedet feirer sitt eget jubileum. God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 8. Oh, så sött med fjärilarna på väggen!! :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!