søndag 15. mai 2011

Søndagsmarked på Blå

10 års jubileum på Blå. Fullt av boder, regn, hagl, blide mennesker, champagne og fine ting :)

Disse raringene smilte mot meg. Har dere sett noe så koselig? Sånt gjør meg glad! Disse er fra Vidunderlige votter, og som navnet tilsier så har hun også noen vidunderlige votter.
Disse smykkene er fra Little Shop of Wonder. Alice har vært med på Blå fra starten av, og er fortsatt å finne på Blå hver søndag. Dette er FINE ting altså folkens!

Også traff jeg på Godvilja Broderi som bare er et utrolig hyggelig konsept (og person :). "Det er lov å bli hjemme" er rett og slett veldig veldig meg! Jeg som tidvis kan ta meg selv i å synes at det er litt kjipt at det er fint vær, for da "må" jeg ut. Nei, den tror jeg at jeg ville blitt glad av :) Bli hjemme med god samvittighet liksom.
Også er jeg egentlig litt lei av å ta bilder av tingene mine på marked. Det ser jo likt ut hver gang egentlig. Så i dag tok jeg heller bilde av Peter som hjelper meg å skrive lapper. Han har nemlig veldig fin skrift, og er mye mer nøye enn meg. Også måtte jeg ta bilde av "Made by me" da, for den har jeg jo tross alt ikke hatt med før.
Men nå er det beina på bordet og avslapning som gjelder. Så satser vi på en episode "Madmen" etterpå. Herlig! :) God søndagskveld til dere!

5 kommentarer:

 1. Det var utrolig koselig å møte deg live i dag :D Visste fra før at bloggen var flott, men det var jammen meg dama bak bloggen også! Selv om du måtte sitte i en litt lav sofa... Veldig imponert over håndskrifta til din kjære. Nyt søndagskvelden!

  SvarSlett
 2. Kjempehyggelig å møte deg idag. Denne bloggesfæren er jo relativt voldsomt stor..... men likevel litt liten :) VELDIG fine ting du lager!!

  SvarSlett
 3. Så gøy å få se litt av hvem du møter på marked.
  Du kan bare forsette å ta bilder av tingene dine, de er så flotte!! Du har nydelige farger og fine produkter!! Ja måtte bare skryte litt......

  Fin dag til deg og Henrik!

  SvarSlett
 4. Hyggelig å treffe deg i "levandes live" i går! Pungen jeg kjøpte med meg står på utstilling på spisebordet, og minner meg på at jeg _skal_ holde det jeg sa om å både lage noe ut av boken - og lage mer! :)

  Kos deg med MadMen!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!