torsdag 12. mai 2011

Plantenes liv

På veggen henger Plantenes liv og Växternas liv. Da jeg jobbet var jeg nemlig og snoket i kjellerrommene på skolen min og hentet fram disse skattene. Jeg hadde mange å velge mellom. Bare se her. Men jeg endte altså med liv på kjøkkenet :)

3 kommentarer:

  1. Så fint det ble da! selv hadde eg bare dødd for den sorte plansjen med blomster på i det andre innlegget:)

    SvarSlett
  2. Og bare denne konfirmasjonen er over skal jeg SY OG faktisk MONTERE hele sommeren. Det blir stas det ;). Kanskje nok til å være med på en BLÅ-søndag. Mannen min og jeg lurer litt på hvorfor vi liksom bestemte oss for å ha selskapet hjemme nå ;). Jaja. En får unna ganske mye.

    SvarSlett
  3. Herlige plakater!! Nå ble jeg max misunnelig ;D

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!