mandag 9. mai 2011

Marked i gamlebyen i Fredrikstad

Helgen har vært tilbragt i vakre Fredrikstad. Har litt forkjærlighet for den byen altså, selvom jeg bare har vært der 2 ganger. God stemning og glade mennesker :)

Lørdagen satt jeg i sola midt på torget i gamlebyen. Peter kom syklende med kaffe og andre godsaker. Så mens jeg nøt mitt bedbragte fikk den ensomme katten litt fiskekaker av de andre markedsdamene. Stas for både den og meg :)

Salget derimot var heller labert! Nesten litt flaut å si at den som reddet salget var svigermor som var innom og handlet ;) Følte meg som et barn som har basar, så må foreldrene komme å handle :) Men får trøste meg med at de hyggelige markedsdamene rundt sa at de aldri hadde solgt så dårlig som denne dagen. Er vel litt trøst i det, sant? :)


Men det er ikke derfor jeg ser litt sur ut på bildet under altså, det er bare rett og slett fordi jeg er skikkelig dårlig på å bli tatt bilde av!

Bildene over og under er utsikten min denne dagen. Koselig!
Også var Henrik så heldig at Peter kjøpte lekebil til han. Så alt i alt så kom vi jaggu litt i minus denne dagen.. Men er det så nøye når været er fantastisk og menneskene er glade? Fin dag var det, og fin helg!

Håper alle dere også hadde en finfin helg :)

10 kommentarer:

 1. Synd salget var labert, bordet ditt ser i alle fall veldig innbydande ut! Får håpe det går betre nbeste gang.

  SvarSlett
 2. Å så surt! Enda godt det var fint vær...Satser på at det går bedre på BLå på søndag...er litt frem og tilbake om jeg skal bli med...Frøya har konsert, men jeg kan jo være der på generalprøven lørdag...hmmm...ja, du skal se når jeg endelig får bestemt meg er det vell gjerne fullt ;)

  Ha en deilig dag i sola! :)

  SvarSlett
 3. Fredrikstad er en herlig by :o)
  Fine bilder. Boden din ser så fristende ut.
  Folk må ha vært på sjøen.

  Håper du har en fin Mandag :o)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig det ser ut - synd du ikke solgte mer - du som har så fine ting!

  PS Hadde jeg vært der så ville det nok bli litt mer salg, satser på å kikke innom deg på Blå i løpet av sommeren :)

  SvarSlett
 5. Så trivelig det ser ut i Fredrikstad :) Jeg har ikke vært der . Leit at salget ikke gikk så bra. Du har mange fine ting :) Har kommet litt lengre på heklinga ser jeg ;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Så fint bord du hadde laga til. I FINE omgivelser! Kjipt at ikke salget var det store. Vet ikke helt hva som er koden for å få solgt ting jeg. Merker at det har blitt mange om kundene på Epla også. Nei, kanskje vi får legge hodene i bløt og pønske ut noen lure ting sammen? :)

  SvarSlett
 7. Hadde jeg vaert der hadde jeg garantert kjöpt en av de rundputene altsaa!

  SvarSlett
 8. Dere er greie da! Jaggu skulle dere vært innom ja :) Og Marit : jammen høres det lurt ut å pønske ut lure ting sammen :)

  SvarSlett
 9. Kom til stavanger! Der er det høst og julemarked (kanskje vår også?) på Tou Scene. Komkom. Jeg skal kjøpekjøpe! Tror det er gratis å være med også. Var iallefall det før.

  Ellers er det bruktmarked på nytorget i stavanger hver lørdag i den varme årstiden (jada, det er nå det). De har satt det sammen med økologisk marked også. Et perfekt sted for nye og gjennbrukte stoff.

  SvarSlett
 10. Så artig tips Kathrine! Stavanger er jo et stykke unna, men skal absolutt ha det i tankene :) Takk!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!