onsdag 25. mai 2011

Mange gode tanker i et vognteppe

Et vognteppe tar ganske lang tid å lage. På den tiden rekker jeg å tenke mange tanker. Disse teppene er laget med mye hygge. Ofte tenker jeg på hvem mottakeren er, og ikke minst hvilken livssituasjon man er i når man kjøper et vognteppe. Gravid og med koselige forventninger. Husker selv at det kilte litt i magen når jeg kjøpte noe til Henrik før han var født. Tenk at lille gutten skulle bruke dette. Gledet meg litt ekstra da.
De første vognteppene jeg solgte var til to gravide venninner, og de så så glade ut. Også ble jeg glad over å tenke at disse babyene skulle ligge å sove under vogntepper med gode tanker i :)
Bildene er tatt mens Henrik var veldig opptatt av en episode med Drømmehagen. Måtte være superrask for å få det unna, og selvfølgelig ble lysforholdene litt uheldige akkurat da. Men dere får ihvertfall en følelse av teppene :) Mest guttefarger ble det denne gangen, noe som på ingen måte er tilfeldig. Mer om det senere.

Men nå er det lekeplasstid. Fy søren så lei jeg er av Oppsals lekeplasser. Henrik derimot er sterkt uenig med meg på det punktet. Ønsker dere en superduper dag :)

9 kommentarer:

 1. Fine vogntepper du lager :)Herlige farger og mønstre .Du er virkelig flink bak symaskina Vibeke :) Er i den spede begynnelse når det gjelder sying . Har sydd noen vogntepper , og ja det tar lang tid ;) Øvelse gjør mester sier man, men det er jo så GØY !

  Ha en fin dag :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Nydelige vogntepper, Vibeke:)
  Skjønner godt du er lei av leikeplassene, og å dytte i dissa:) Snart er den perioden over:)
  Har aldri sydd med små lapper jeg da, DET skjønner jeg tar lang tid:) Ihvertfall for meg som er urutinert:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Underbara färger och tygmönster. Vilken fart du verkar ha!

  SvarSlett
 4. Gode tanker og frodige tepper! Gleder meg til jeg kan ha barnevogn med vognteppe i :)

  SvarSlett
 5. Fantastisk flotte! Maatte titte paa de du hadde i butikken med det samme, men sparer til hus om dagen saa det maa vente litt...:)

  SvarSlett
 6. Så fine :) Planlegger å kjøpe at fra deg snart - kanskje vi sees på Søndagsmarket en gang i sommer?

  SvarSlett
 7. For en fantastisk bunke med tepper!
  Kan godt forestille meg alle de gode tankene som ligger i dem:)

  SvarSlett
 8. Nydelige tepper!!
  Du lager rett og slett de flotteste teppene jeg har sett, herlige farger!!!

  Kos deg videre med søte gutten og kjedelige lekeplasser ;)

  SvarSlett
 9. Så fantastiske tepper! Digger som vanlig fargekombinasjonene du bruker! Og, bildene dine...wow...de er rååååkule! Jeg har gått glipp av noen innlegg de siste dagene..og er superimponert her jeg scroller meg nedover!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!