lørdag 28. mai 2011

Lørdagskluter

I dag har jeg fått sydd noen flere kluter. Disse stoffene nærmest ropte om å få bli til noe barn kan bruke. Og er det en ting vi bruker mye av her i huset så er det kluter! De to nederste skal derfor få lov til å bo her. For litt rosa og friskt midt opp i alt guttete må vel være lov? Dessuten veier Space invaders opp for det rosa :)


Også må jeg si tusen tusen takk for alle kommentarer jeg får fra alle dere flotte mennesker! Dere er herlige :) Jeg setter enormt pris på det, selvom jeg ikke er verdens beste på å kommentere tilbake fortiden. Men jeg storkoser meg med å besøke alle de inspirerende bloggene deres! Takk for at dere inspirerer :)

Ønsker dere alle sammen en finfin lørdag!

8 kommentarer:

 1. wow, fiiine! Kommer de ut i butikken?
  god lørdagskveld! :)
  klem

  SvarSlett
 2. Takk Kine :) Ja, de kommer i butikken :)

  SvarSlett
 3. Disse var utrolig finne Vibeke! For en glimrende ide, for som du sier er kluter forbruksvare, i alle fall med to små som griser og gulper! Måtte inn og sikre meg den med elefanter og giraffer, og den med hvalene...de var utrolig fine:)

  SvarSlett
 4. For noen kjempesøte kluter! :)

  SvarSlett
 5. Jeg elsker at du kombinerer nyttig og stilig! Jeg vil at flest mulig av de nyttige tingene jeg omgir meg med skal gjøre meg litt ekstra glad...Fargevalgene dine har helt klart den effekten :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!