mandag 23. mai 2011

Klesvaskinspirasjon?

I intervjuet i forbindelse med ukens selgerepla.no svarte jeg at jeg blir inspirert av klesvask. Sånn for å oppklare eventuelle misforståelser - det er ikke klesvask i seg selv som inspirerer meg altså (egentlig tvert i mot...), men når fine farger havner ved siden av hverandre, så er det jo litt fint da, sant?Tok også med et bilde av et vognteppe jeg er i gang med. Testet ut en ny linse (egentlig en veldig veldig gammel 24mm linse), og ville sjekke ut fargegjengivelse og lysstyrke.

Så selvom uferdige prosjekter og klesvask ikke er noe jeg egentlig blir spesielt glad av, så kan det jammen være inspirerende allikevel :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!