fredag 6. mai 2011

Hurra - jeg kan hekle igjen!

Etter en laaaaang pausetid etter at jeg var dum nok til å skulle strikke altfor mange julegaver, samtig som jeg absolutt måtte hekle ferdig et teppe, kan jeg igjen endelig hekle uten å få vondt! Det føles fantastisk! Merker at jeg må begrense iveren, og det er skikkelig kjedelig når jeg har lyst til å hekle sånn ca hele tiden! Men bedre med litt enn ikke i det hele tatt. Tenk dere selv 4 måneder uten å kunne strikke eller hekle er laaaaaang tid!

Dette skal bli grytekluter i sommerfarger :)

Så nå sitter jeg og småhekler mens jeg gleder meg til Fredrikstadtur, og til å sitte på marked i gamlebyen i morgen. Det blir stas i det fine været!

10 kommentarer:

 1. Så godt å komme igang igjen! Lykke til på markedet og riktig god helg :-)

  SvarSlett
 2. så flott, Vibeke, at du kan strikke og hekle igjen:) Kos deg på marked i Fredrikstad:)

  klem fra Trine.)

  SvarSlett
 3. Så bra! Har selv hatt en pause men er i gang igjen nå - kunne bare ønske jeg hadde flere timer i døgnet. Kos deg i fredrikstad!

  SvarSlett
 4. Så godt at du er tilbake på heklefronten igjen! :) Vonar det går bra denne gongen. Berre hugs å senke skuldrane, og ikkje vert for ivrig. Men det er enklare sagt enn gjort..

  Mvh, Kristin

  SvarSlett
 5. Så bra! Det er noe med hekling og strikking, man kan ta det med overalt, og sitte fremfor tv'en, det er litt vanskeligere å gjøre med symaskinen Ü Tror jeg hadde blitt småtussete hvis jeg ikke kunne strikke eller hekle på lengelenge!

  SvarSlett
 6. huff ikke noe kjekt å ikke kunne hekle eller strikke. jeg hadde gått på veggene! hehe

  SvarSlett
 7. Fire måneder utan å kunne strikke/hekle er laaang tid ja. Så gøy at du er i gang igjen og lykke til på marked i helga :)

  SvarSlett
 8. Så fint at du kan finne frem heklekroken igjen. Hvor får man kjøpt maskemarkør til hekling ? det er noe jeg kunne tenkt meg :)

  SvarSlett
 9. Ånei! Det var i Gamlebyen jeg skulle vært i går. Bestemte meg for en tur dit da jeg så du skulle dit, men det det gikk helt i glemmeboken! Jeg håper det gikk så bra at du satser på flere Østfoldturer utover! :-)

  Kos deg med heklinga! Skjønner du syns det er godt å være i gang igjen! Jeg hekler ikke, men har tilsvarende problemer med strikkinga, så jeg er periodestrikker.

  SvarSlett
 10. Takk for koselige kommentarer dere! Og Hustvedts; det hadde jammen vært hyggelig om du hadde tatt turen innom! Men kanskje neste gang :) Inger Anne: Maskemarkørene fulgte med som en del av materialpakke fra Kaptein Biff. Butikken finner du her: http://epla.no/shops/biffen/

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!