søndag 22. mai 2011

Harry Camping

I helgen har vi vært på harrytur. Og når vi først er harry, så er vi skikkelig harry. Vi har nemlig fått oss campingvogn :) Og jeg må bare si: Jeg ELSKER det! Campinglivet er sterkt undervurdert. Bare tenk - jeg har hage! Og det en skikkelig stor hage også, med hauger av lekeplasser for Henrik å kose seg på, og jeg til å drikke kaffen min på. Da slapper vi av alle mann. Og er det ikke det som er ferie da?
Men en ting skjønner jeg ikke; Hvorfor MÅ alle campingvogner ha et utrolig stygt interiør? Er alle campingentusiaster glad i svimle mønster og farger? Jeg er ikke helt der altså, og har brukt tid på å sy nye putetrekk, og har strippet vognet for stygge gardiner og er snart i gang med å sy nye. Det skal bli godt å bli kvitt stripete gusjegult interiør :)

Disse putene har jeg sydd med glidelås. Hadde gruet meg litt til det for jeg syntes det virket så vanskelig. Men her snakket vi lekende lett altså. Ikke noe å grue seg for. Man bare følger bretten fra innsiden og syr i vei. Anbefales!

Også var jeg turen innom Søstrene Grene og kjøpte flere kaffekopper og garn. Hadde allerede noen av disse koppene, men måtte ha flere. Turkis MED prikker - herregud det blir jo ikke mer meg liksom :)


Nei, dette var en strålende helg! Og jeg kan bare konkludere med at jeg liker Harry ;)

13 kommentarer:

 1. Vår campingvogn har ikke stygt interiør,og er så gammel at det er skumgummi som gjelder i sittegruppene. Det var rimelig enkelt å skifte ut, selv om jeg gjerne skulle ha beholdt det gamle trekket..

  Vi har hatt vognen i en drøy måned nå, men har ikke vært noe sted med den, vi venter nemlig på time til service..

  Kos dere videre med den mobile ferieboligen!

  SvarSlett
 2. Oi Lise, da er du blant de heldige med flott interiør! Synes nemlig det var ganske oppsiktsvekkende nå da vi skulle velge vogn. Håper dere får time på service snart så dere kan rulle avgårde med hotelrommet deres :)

  SvarSlett
 3. Så kult bilde på toppen! Og resten var jo kjempefine også! Har tilgode å se en campingvogn som er kul inni, så gleder meg til å se mer av din :)

  SvarSlett
 4. Hehe Marthe - får håpe jeg ikke skuffer da. Men er ellers helt enig med deg. Det er som regel oppsiktsvekkende stygt i en campingvogn!

  SvarSlett
 5. Så heldige dere er som har campingvogn!:)

  SvarSlett
 6. Harry ser veldig koseleg ut! :)
  Ha ei fin veke!
  Klem

  SvarSlett
 7. Harry er gøy, vi har bobil og campingvogn, men vognen står på fast plass og er egentlig lite brukt.... Men bobiltur er gøy ;) Camping er gøy ;)

  SvarSlett
 8. Ser for meg en campingvogn med herlige Vibekefarger! Skal se dere blir trendsettere! Harry blir det nye retro...

  SvarSlett
 9. Nå fikk jeg også veldig lyst på campingvogn! Merkelig det der, når ord og bilder lokker frem minner fra egen barndom - i dette tilfelle ferier med campingvogn - så vil man gjerne gjenoppleve dem med egne barn...Kanskje leie hadde vært noe i første omgang? Mmmm...Tenker litt på det! :-) Kos deg med innredningen og ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. guri så gøy! Må dere kjøre langt for å komme til vogna?

  SvarSlett
 11. Camping anbefales! Gå for det Tina :)
  Og Elise, vi har vogna stående i nærheten så er det bare å koble den på og dra avgårde akkurat dit vi føler for :) Herlig!

  Og Vibekefarger skal det bli :)

  SvarSlett
 12. Så gøy og koselig!!!
  Ja satser på du ordner interiøret og får inn noen farger. Må få se bilder.

  Fin mandag!

  SvarSlett
 13. Lykke til med campinginteriør! Jeg har fulgt Lise i hennes prosess, og du får det nok like kult som henne. Dere er visst to prikkedamer begge to ;-)

  Hilsen Sybjørg, som er gift med en anticamper.... :-(

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!