tirsdag 17. mai 2011

God 17.mai :)

Årets 17.mai antrekk i ekte flaggfarger. Føler alltid at jeg må gå i rødt, hvitt og blått på 17.mai, noe som egentlig er litt vanskelig siden det ikke er mine farger i det hele tatt. Har jo ikke stasj i disse fargene. Bortsett fra rødt - og det kan jo bli litt voldsomt med for mye. Men dette er budsjettoutfit altså. Blakke som vi er, er kjolen kjøpt på salg i fjor og skoene er kjøpt brukt og billig på søndagsmarkedet på Blå. Men når jeg tittet rundt meg i år så jeg at det er jo ingen som går i disse fargene. Så neste år skal jeg forlate tvangstrøyefargene og gå for vårfarger. Blir bra det :)

Håper dere alle har hatt en strålende feiring!

8 kommentarer:

 1. Hei snuppa.Gratulerer med dagen! Ååå..så fin kjole og sko! Likte skikkelig godt<3
  Håper du har hatt en flott dag:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg syns du skal gå sånn jeg, dødsfin jo!

  SvarSlett
 3. Råfint, spør du meg! Jeg synes absolutt du ska gå i de fargene, jeg - vi kan jo ikke se het ike ut alle sammen, det vil jo bi alt for kjedelig! :-)

  SvarSlett
 4. Kulaste 17.mai-biletet i blogglandia :) Alltid godt med nasjonale fargeklattar på denne dagen, så eg synes òg du bør gå for denne stilen igjen. Sjølv om eg sjøvsagt held knappen på den gode, trauste bunaden.. :)

  SvarSlett
 5. Bunad er jo alltid en slager på 17.mai! Men ettersom jeg ikke har det, så blir det rødt, hvitt og blått da... Vi får se hva det blir til neste år :)

  SvarSlett
 6. Jo, jeg syns du skal fortsette med rødt, hvitt og blått - alltid en slager på 17.mai. Og den du har her er jo kul! :-)

  Her er det mange som velger nasjonalfargene hvis de ikke har bunad, - og selvfølgelig mange som velger helt andre ting. (Som for eksempel kjoler så korte at rumpeskalkene knapt sjules og utringninger så store at det er like før vi ser navlen. Når begge disse delene inntrer på samme kjole, ja da har jeg mest lyst til å be dem gå hjem og finne en kjole så anstendig at selv barn kan si "hei" til dem!!! Sier Moralens vokter.... ;-) )

  SvarSlett
 7. Uff, godt jeg glemte å nevne at jeg også er norsklærer, for der forsvant det jammen en k i skjult, gitt..... Beklager så mye, fru lærer!

  SvarSlett
 8. Jeg tenke litt det samme da jeg selv gikk i min knallrøde polkadott-kjole på 17. mai og så de aller fleste andre gå i beige/sort. Planen er at jeg skal holde meg til rødt/hvitt/blått til neste år og, og du får absolutt min stemme for ditt antrekk.
  Elsker bildet! Nydelig kjole, og skoene er supre!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!