tirsdag 31. mai 2011

Et lite glass

I dag så jeg et lite glass på gulvet. Syntes det var så flott med turkis mot hvit.
Så da måtte jeg hente fram en liten turkis eske. Der bor de minste splitringene mine.
Det ble selvfølgelig Henrik veldig opptatt av. Men akkurat den esken får han ikke leke med.
Så da fikk han tilbake det turkise glasset, og det var han i grunn like fornøyd med:)

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder av enkle motiv!!
    Gratulerer med butikk plass!! Så gøy!!

    SvarSlett
  2. Så morsomt! Satt akkurat og tenkte på den nye esken min som er helt lik bare i grønnfarver;) Jeg hadde samlet puslespillet til barna i en annen eske som gikk istykker i går- eller som de rev i stykker- så jeg er litt redd for at det smme skal skje med denne- derfor står den ikke på gulvet;) Hehe!!

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!