tirsdag 24. mai 2011

Epler og poteter

Jeg mener jeg har hørt at epler og poteter er bra å lagre sammen. Det bremser visst nedbrytingsprosessen. Men når jeg skulle dobbeltsjekke med å google nå fant jeg flere steder som sa det motsatte. Nå er jeg rett og slett forvirret. Men merker at det ikke gjør så mye. Disse potetene skal ikke ligge lenge uansett :)

I dag er Henrik og jeg alene hjemme, og Peter skal drikke øl med gutta. Det betyr deilig frikveld (no offense Peter, det er veldig hyggelig når du er hjemme også altså :), og endelig skal jeg få sydd ferdig vognteppene som har ligget halvferdige lenge. Det er virkelig ikke lett å få tid til alt! Jeg har hauger av inspirasjon til å lage ting fortiden, men null tid. Frustrerende!

Men i kveld er Vibekekveld, og det gleder jeg meg til :) God kveld til dere også!

3 kommentarer:

 1. Juhuuuu!
  Det er nok motsatt av det du trodde. Epler utvikler en gass som virker nedbrytende på potetene, eller noe i den retning... Kan være det er omvendt.
  Kos deg på frikvelden:-)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg så igjen! Av og til er alenetid gull verdt...

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Har aldri hørt noen av delene med epler og poteter, med fint blide va det iallefall:)
  Synes du e god som produsere så masse æi. Kjenne at æi har 0 energi til å sette meg med symaskina no.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!