torsdag 26. mai 2011

Bleiepose


Her om dagen sydde jeg en bleiepose, eller bleieveske som kanskje noen sier. Dette er en prototype på ny modell som jeg tenkte å komme i gang med. Den har flat bunn og rommer masse! Har skjønt at det er jo ikke bare bleier jeg putter oppi en bleiepose, men de enormt store våtserviettpakkene må jo også få plass. Disse lukkes med borrelås (de tidligere modellene har hatt trykknapper). Har nemlig også skjønt at det er veldig greit å kunne åpne og lukke med en hånd.

Satser på flere av disse en gang jeg får tid :)

5 kommentarer:

 1. Super fine - god idé med borrelås...og så fikk jeg enda en ting til jeg skal kjøpe fra deg :)

  SvarSlett
 2. Så fin!:O)
  Jeg har også sydd bleierposer med borrelås, veldig praktisk å kunne åpne med en hånd :O)

  SvarSlett
 3. Va mycket fina saker du syr! Den här var ju helt underbar!

  SvarSlett
 4. Hei, jeg har vært så heldig å få prøve prototypen, og jeg er helt solgt! Den er helt fantastisk, Vibeke. Utrolig praktisk med plass til tre bleier og våtservietter. I går var vi i bursdag og det var veldig smart med borrelåsen så jeg kunne ha en hånd på vesla og den bløte bæsjebleien mens den andre fant våtservietter og ny bleie :) Kjempesmart med ekstra bredde i bunn. Og nå som bleiene til Libero blir tynnere blir det bare plass til flere når vi skal på tur :) Håper du får tid til å sy flere snart, for en sånn må jeg ha!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!