tirsdag 24. mai 2011

Autopilot

På dager der jeg er inspirert klipper jeg gjerne opp en hel haug med sminkepunger. Ferdig strøket med strykeinnlegg ligger de i bunke i syskatollet mitt. Det nyter jeg godt av på dager som i dag, der jeg egentlig bare er ganske sliten etter dagen og ikke helt i skapemodus. Men siden jeg tross alt er hjemme alene føler jeg at jeg burde utnytte tiden godt. Derfor har jeg skrudd på autopiloten, og syr ferdiginspirerte punger sammen mens jeg slapper av til jevn symaskindur. Det er egentlig ganske så ok bare man kommer i gang :)

2 kommentarer:

 1. Så flink du er, Vibeke!
  Slike kveldar har eg litt for ofte for tida, og eg kjem rett og slett ikkje i gang med noko som helst... Nei, eg stoppar opp ved pc eller tv, og det gjorde eg visst i dag også.. :)
  Takk for inspirasjon! :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Å jeg koser meg så veldig når jeg er inne her og leser. Det oser gjennom bloggen at du er en søt dame.

  Jeg er også hjemme-dame - selv om jeg egentlig også er lærer - for er jo ikke du det også - eller husker jeg helt feil her? Timene og dagene flyr. Skjønner ingenting jeg. Og når man har en liten aktiv krabat å holde følge med - ja - da forstår jeg nesten ikke hvordan du får sydd. Ungene mine var ikke vært så veldig interessert i det å sove på dagtid.

  Før nå da. Nå som de er lange og slampete tenåringer. Noen ganger hender det vi må gå opp ved tretiden i ferier og se om de faktisk lever. Da har de jo nesten døgna eller noe slikt natta før. Jaja.

  En fugl som heter Revinyl har hvisket meg i øret at du bor like ved lillesøstra mi. Da forstår jeg godt at det er fint å kombinere med campingliv også. Håper det blir mer retrocampingstoff i løpet av sommeren ;).

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!