fredag 27. mai 2011

Amy x5


Jeg elsker Amy Butler! Hun får til ting på stoffer som bare er helt fantastisk. Visste dere at hun også har designet en kolleksjon med tapeter for Graham & Brown? Helt nydelige! Bare ser her.

Å ha Amy rundt telefonen der man ser det hver eneste dag er jo nødt til å bli glede i hverdagen :) Disse Amyetuiene blir lagt ut i butikken i løpet av dagen. Vil du sikre deg et av dem før jeg legger de ut kan du selvfølgelig sende meg en mail :)

7 kommentarer:

 1. Kjempe fine! :O)
  Jeg skal også til Lillestøm,
  gleder meg til det.
  Får håpe på godt vær :O)
  God helg!

  SvarSlett
 2. Grymt snygga! Du ger mig verkligen inspiration att tillverka ett till min iphone...snart!

  SvarSlett
 3. Kan jeg kjøpe den med prikker....pliz? Jeg er så fan av både Amy og Vibeke!;)

  SvarSlett
 4. De stoffene passet jo perfekt til dine ting da :-)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg er også vild med hende. Har netop syet en kjole i hendes stof - den kan du se på laralil.blogspot.com.

  KH
  Anna

  SvarSlett
 6. Hei, har du solgt disse etuiene? Ønsker 3 stk; de 2 øverste og den nederst til venstre.

  Kan det la seg gjøre?

  mvh Ingrid :)

  SvarSlett
 7. Hei Ingrid,

  Disse på bildene er solgt, men jeg har lignende i butikken http://epla.no/shops/handmadevibeke/. Jeg kan også få laget med samme stoff neste fredag. send meg gjerne en mail dersom du er interessert, så ordner vi det :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!