lørdag 16. april 2011

Vogntepper, vaskekluter og vår

Da har jeg fått ferdig en haug med vogntepper. I utgangspunktet var jeg veldig i tvil om jeg skulle legge disse ut på epla, da det allerede finnes masse flinke folk som lager vogntepper. Men jeg landet allikevel på å legge de ut. I starten av epla var jeg veldig var på å ikke sy noe som andre allerede hadde, da var vi jo så få. Men nå er det så mange på epla og jeg har ikke lenger oversikt over alle. Dessuten syntes jeg jo det var litt kjedelig å legge bånd på seg, og ikke kunne sy ting man virkelig ville sy fordi noen allerede hadde lagt det ut. Nå har jeg gått litt mer over til å sy det jeg har lyst til å sy, og det jeg blir glad av. Men selvfølgelig ønsker jeg ikke å kopiere det andre gjør. Det skal være skikkelig Handmade Vibeke stil :) Jeg har også sydd en liten bunke (jeg elsker bunker!) med kluter. Tenkte disse er flotte barselgaver, eller bare rett og slett til kjøkkenet, eller badet. Og i dag har jeg vært ute og møtt våren! Ønsker dere alle en super helg og påske i det herlige vårværet :)

10 kommentarer:

 1. Sååå fine tepper! Perfekte lappesammensetninger :)

  SvarSlett
 2. Elsker teppene dine:D Dei var skikkelig deg!
  Fargane gjer meg glad!
  Og klutane var ein god ide :)Pyntar opp i kjøkkenet

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at dere likte dem! Koste meg skikkelig med å plukke ut lapper og fargekombinasjoner som gjorde meg glad :)

  SvarSlett
 4. Så flotte tepper, nydelige farger!
  Her var det mye flott, la meg til som følger jeg.

  God helg og god påske :)

  SvarSlett
 5. Flotte vogntepper! Jeg blir glad av sånne fargevalg!

  SvarSlett
 6. Kjempefine lappetepper! jeg er så enig med deg! Jeg synes så absolutt at man skal kunne selge samme produkt som andre selger på Epla så lenge det ikke er en ren kopi. Kunden vil uansett velge det "beste" produktet, enkelt og greit

  SvarSlett
 7. Fine tepper :O)
  Jeg syr også tepper om dagen, men mangler det jeg skal ha bak...så det hele har stoppet litt opp. Er ikke så glad i at det stopper opp...*ler*..liker best å gjøre ting ferdig med en gang!
  God påske :O)

  SvarSlett
 8. Nydelige vogntepper Vibeke! Nesten synd å ikke skal ha en liten en til nå ;) Men nå vet jeg hverfall hvor jeg får kjøpt slike flotte gaver neste gang en venninne får en liten en...

  Go påske te dæ! Kos dæ med guttan dine! :)
  Ses plutselig! Klæm Siw

  SvarSlett
 9. Så flotte tepper! Masse fine farger :o)
  Ha ei super helg :)))

  SvarSlett
 10. Så fine vogntepper!! Du er kjempeflink til å sette sammen forskjellige stoffer!! Enig med deg: kan ikke følge med på hva alle andre selger på epla! Ha ei fin påske!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!