onsdag 13. april 2011

Trange tider...

Det er trange tider i det Holtnæs/Kristoffersen-ske hjem om dagen. Ikke er vi spesielt organiserte, ihvertfall ikke når det kommer til sånne kjedelige ting som regninger. I uplanlagt, ulønnet permisjon er vi plutselig blitt hakket fattigere enn vi ønsker. Vi må derfor drive og planlegge litt, og ihvertfall ikke legge regninger i skuffen så de forsvinner blant masse andre papirer og plutselig blir betalt for sent. Jeg har derfor laget en liten lomme til alle regningene. Inspirasjonen har jeg fra denne flotte butikken. Den henger i gangen, rett ved døra. Også blir jeg glad av den, fine farger og mønstre. Tenk at man kan bli glad av et sted man legger regninger... :)

Papiret er sydd sammen, og spikret opp på veggen. Vel og merke med en liten teipforsterkning på baksiden ved spikerhullet.

Legg forøvrig merke til at de nederste hyllene våre er helt tomme, og de øverste ganske overfylte. Flere småbarnsforeldre som kjenner seg igjen? ;)
Og dere - tusen takk for alle kommentarer på forrige innlegg! Så utrolig koselig :) Jeg synes jo det er sånn innmari stas selv å få være med i boka, og da er der jo skikkelig gøy at dere også synes det!

11 kommentarer:

 1. Vilken bra idé. Underbara mönster.

  SvarSlett
 2. Hei Vibeke ;). Så bra at du la igjen en kommentar da - for da fant jeg jo en av Made by Me-medsøstrene. Regner vel med at det kanskje ikke er noen brødre ;).

  Stas å være med, ikke sant ;). Og fotoene er jo så vakre.

  SvarSlett
 3. STILIG! Og så har de farlig mye inne på precious som det er superenkelt å falle for.. bare lommeboka mi som setter en stopper. Smart å lage en sånn lommesak selv!!

  SvarSlett
 4. Nice! :o)
  Må spørre - den ugla som bor i øverste hylle der, hvor har du fått tak i den?

  SvarSlett
 5. Måtte flire godt når jeg så hyllene dine i stua - det minner om en stue jeg kjenner veldig godt...! :))

  SvarSlett
 6. Veldig lurt å samle regningene på et sted!
  Gleder meg til boken kommenr jeg også :O)

  SvarSlett
 7. Jeg kjenner meg igjen på hylla! OG på det med regninger - huff det er ikke barebare å ha tom lommebok,men så får man tenke på hvor heldige vi er som har hverandre og disse søte små :)

  SvarSlett
 8. Så lurt med et positivt sted for regninger...! Og takk for boktipset, den høres lekker ut! :-)

  SvarSlett
 9. Hehe, godt det er flere som kjenner seg igjen :) Masse flott i Preciousbutikken, så anbefaler dere en tur inn dit ja :) Og Latoya - ugla er en del av en wallsticker fra Søstrene Grene som jeg kjøpte for litt over et år siden. Kanskje den finnes ennå?

  SvarSlett
 10. Jeg har også tenkt å lage en slik en, men kommer liksom aldri i gang. Har du noen form for forsterkning eller er det bare papir?. Alt hoper seg opp på kjøkkenbenken her. Bedre med en finfin lomme å gjømme det oppi ;)

  SvarSlett
 11. Bare papir som er brukt, men det er jo litt tykkere enn vanlig papir. Også har jeg litt teip bak spikerhullene til forsterkning. Og enig, finfin lomme er bedre :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!