søndag 17. april 2011

Søndagsmarked på Blå


Deilig med sløvekveld i sofaen etter en lang og hyggelig dag på Blå :) Det ble ikke helt det strålende været som YR lovte meg, men det regnet ihvertfall ikke. Og da sola kom for fullt, så var plassen min allerede i skyggen. Men da slapp jeg ihvertfall å bli solbrent;)
Også fikk jeg solgt endel i dag, og det er stas! Blant annet forsvant to vogntepper, noe jeg ble fryktelig glad for, for det betyr jo at jeg kanskje kan lage flere! Hvis ikke det plutselig dukker opp noe annet jeg har mer lyst til å sy. Det kan jo skje :)

Også kom Henrik og Peter innom sånn innimellom, og det er jo alltid hyggelig. Ihvertfall når Henrik spiser vaffel og er fornøyd. Ikke så stas når han er skikkelig sutregutt og skremmer bort alle potensielle kunder ;)

Men nå er det beina på bordet og en øl. Og DET er stas det :) God søndagskveld til alle dere!

10 kommentarer:

 1. Å jeg var så spent på hvordan det gikk med deg idag...så bra du fikk solgt endel da. Hurra!! Håper vi får til å stå sammen en gang til før sommern. Klæmmelæm

  SvarSlett
 2. Ja, hurra! Og jeg er helt sikker på at vi får til flere ganger :) Man kan jo si hurra for det også! :)

  SvarSlett
 3. Så bra det ble kunder til deg! Nyt kvelden, og ha en riktig god påske :o)

  SvarSlett
 4. Jeg MÅ komme innom en dag du er på markedet altså! For en gladbod du har! Skjønner godt at folk tiltrekkes! Og du! Har du solgt den brune sløyfra med de blå detaljene? Hvis ikke ønsker jeg å kjøpe den!:) Takk for teppekommentar! Gøy! Hadde faktisk tenkt å sende deg en mms i dag.. Tror du ikke lillemann tok beslag på teppet og sa det var sitt.. Gruer meg nesten til neste besøk kommer..haha! Gled deg til Henrik er der du!:) Til slutt..hvor har dere fått tak i den vogna der?

  SvarSlett
 5. Så bra med salg! Det er jo en herlig bekreftelse når man driver i håndlaga-bransjen :) Synes vognteppene var superfine. Og enig i at man skal sy det man har lyst til! Det med herming og sånt på Epla blir jeg aldri helt klok på. Synes en stund at det virka som noen ting var lov å gjøre det samme som andre, og noen ting ikke. Men enig med deg: kjør på, sy og vær glad :)

  SvarSlett
 6. Høres ut som en deilig dag :) Og skjønner at det er godt med pils og beina på bordet nå. Har erfart etter markedet at det tar på å ha "frontaltid" i så mange timer!

  SvarSlett
 7. Så gøy å se bilder av boden din fra BLÅ :) Jeg har så lyst til å dra dit neste gang jeg er i Oslo ( Har ei søster som bor der , og en del slektninger ) Herlige puter !
  Påskeklem fra meg :)

  SvarSlett
 8. Hei,
  Så heldige dere er som har denne muligheten i Oslo

  SvarSlett
 9. For et flott og fargerikt bord du hadde der - og jammen dukket ikke de herlige putene opp igjen! *sikle* :)) Så flink du er, Vibeke!! :)

  Ha en strålende mandag! Klem

  SvarSlett
 10. Hei - er du på Blå hver søndag? Hvis ja, da kommer jeg innom til helga (eller etter, om det ikke er i påska)... nyyydelige ringer, jeg er helt solgt :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!