onsdag 6. april 2011

Sløyfer :)

I høst drev jeg å plundra noe voldsomt med å få til en pen sløyfe. Nå har jeg endelig skjønt greia, og en haug med sløyfer har blitt til. Disse skal få være med på marked på lørdag på Blå, men du skal ikke se bort fra at noen dukker opp på epla også:) Noen har fått lov til å bli hårstrikker, noen brosjer, mens andre igjen har fått lov til å bli hårnåler. Jepp, jeg er hekta :)
11 kommentarer:

 1. Så nydelige sløyfer!:)Det var litt av en sløyfe produksjon du har hatt i det siste:)
  Skulle gjerne hatt noen av de til tulla mi på 3 år, men hun har så lite hår enda at:( venter med stor tålmodighet på at jeg kan få pynte håret hennes med sløyfer og strikk:) det kommer vel etterhvert...:)
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Har ikke vært på besøk hos deg før. Guri så flink du er med "små"søm. Elsker det grønne Boblestoffet.
  Flink flink.
  Kos deg
  Randi

  SvarSlett
 3. Disse sløyfene var bare kjempelekre! Gjett om jge skal kjøpe flotte sløyfehårstikker til Frøya på lørdag! Må få henne til å kikke her først og tinge på noen...Ordntlig nostalgiske var de...Ser henne for meg i sommerkjole og hårsløyfe og 50-tallet...Klæm

  SvarSlett
 4. Så fine sløyfer!! Herlige var de:) Hvis det kommer slike på Epla skal du ikke se bort ifra at jeg bare MÅ ha et par slike til å pynte håret til lillesøster med...;)

  Og forresten så er jeg helt imponert over effektiviteten din! Du får jo gjort så mye, hva er hemmeligheten? Hvem søkte du til for å få flere timer i døgnet? Godt jobba i alle fall:)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 5. Så nydelige sløyfer! Og lykke til med marked på lørdag. Jeg skal sitte på markedet på Blå for andre gang på søndag, veldig hyggelig å ta med seg håndarbeidet ut i verden :)

  SvarSlett
 6. Otroligt söta rosetter! Jag är så imponerad av allt fint du gör!

  SvarSlett
 7. Wow så mange utrolig søte sløyfer! Du er så kreativ og flink :)

  SvarSlett
 8. Så herlige de er! Jeg vil veeeeldig gjerne kjøpe noen hårstrikk av deg.. Men, jeg får ikke tatt turen til Blå altså.. Kanskje vi kan ordne en spesialbestilling?:)

  SvarSlett
 9. Så fine!! Ble inspirert nå, mini-spiren har akkurat så mye hår at hun kan ha hestehale nå - tror jeg må prøve meg på noe lignende :)) Her er det bare hyling når hårstrikkene kommer frem, ser ikke vekk fra at det kunne hjelpe på med noen søte sløyfer på strikkene ;)) Det er lov å håpe :D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!