fredag 8. april 2011

Punger og en liten sløyfe

En sløyfe til Vibeke :) Jeg måtte love Peter å bruke bilde over sånn at vi kunne få med den fine lampa hans i bakgrunnen. Han er veldig glad i den lampa som han kjøpte for nesten ingenting for 10 år siden, og pusset opp så den ble god som ny. Peter kommer helt sikkert til å legge en kommentar på innlegget med lampefakta, kjenner jeg han rett - eller hva Peter? ;) Så nevermind mitt rot i bakgrunnen - fokus på lampa altså folkens!

Også har jeg benyttet mitt barnefrie døgn fra tirsdag til onsdag meget effektivt. Disse pungene ble også nemlig til det døgnet. Dvs jeg starter alltid forarbeidet med klipping og stryke strykeinnlegg kvelden før (mens vi ser på en episode madmen:), slik at når Henrik hentes er det bare å ta fram maskinen og sy i vei. Det skal sies at jeg ikke kaster bort et minutt av alenetiden min. Til og med å spise glemmer jeg. Fullt fokus på å få sydd :)

Noen av pungene fikk matchende lommebøker. Alle skal få være med på marked i morgen, og du skal ikke se bort fra at det havner en hel haug på epla i løpet av neste uke.

Og takk for putekommentarer og knappetips:) Det ser ut til at dere heller mot med knapp på putene. De som mener uten sier også at det ville vært fint med, men ikke motsatt. Knappefolket har altså sterke meninger i saken. Så da blir det knapper :) Og til dere som skrev at dere hadde lyst til å prøve selv - gjør det! Man blir garantert glad, og kommer ikke til å angre:) Lykke til!


9 kommentarer:

 1. Må si at du er helt usannsyyynlig effektiv!!!

  SvarSlett
 2. Oj, du er effektiv! Jeg vil også ha et barnefritt døgn!! :D Digger den rød/turkis/grønnblomstrete med rød glidelås :))

  Gooood helg!

  SvarSlett
 3. Så mye fint, Vibeke! Det grønne stoffet med hvite blomster er akkurat likt det vi hadde i kjøkkengardiner og grytekluter hjemme da jeg var liten :) Artig! Kos deg på marked i morgen.

  SvarSlett
 4. Så fine de var! Lykke til på marked!

  SvarSlett
 5. Fantastisk flotte de putene under her altsaa! Ja pungene ogsaa:) Og grattis med "ny" permisjon!

  SvarSlett
 6. Wow- for en lampe!! Skjønner godt at han er fornøyd med den altså! Og, sløyfen...er bare SÅ lekker! Gleder meg til å få klørne i noen sånne altså.. Tror jeg må ha både strikk og spenne, gitt!:) Ingen tvil om at du er effektiv! Og, flink! Lykke til på marked i morgen, tipper det blir knall!:)

  SvarSlett
 7. Bra Veronica! Førstepremie til deg. For de som lurer så er det altså en Kaiser-Idell lampe designet av Christian Dell på 30-tallet - en kjent Bauhaus designer... så er dét sagt...

  SvarSlett
 8. I like all your little bags!
  great job!
  greetings from switzerland, daniela

  SvarSlett
 9. Du verden for en effektivitet! Husk på å spise og drikke litt innimellom da :) Håper du år flere sydager -helt supert med besteforeldre!!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!