fredag 8. april 2011

Muffins

I dag har jeg skikkelig fått testet husmor-genet, og bakt muffins for første gang. Bortsett fra at Henrik begynte å grine hver gang jeg prøvde å sette i gang miksmasteren, gikk det veldig fint :) Papirene er kjøpt med fra København, og prikkete muffinsformer kan man jo ikke annet enn å bli glad av.

Nå lader jeg opp i sofaen til marked i morgen. Jeg gleder meg, det skal jammen bli koselig å stå på Blå igjen. Også er det meldt fint vær. Hurra!

4 kommentarer:

 1. Er markedet i Oslo? Ofte? Kunne tenkt meg å dra dit. Sikkert mye flott å finne der. Tror jeg må se om det passer en gang :o)
  Lykke til med salget :o)

  SvarSlett
 2. Namnam! Det såg godt ut! Lykke te på marked i mårå, det blir nok kjekt. Og dei putene du lagde va flotte!

  SvarSlett
 3. Muffinsformer til å bli glad av, ja! Lykke til på markedet. Skulle veldig gjerne tatt meg en tur på markedet på Blå... pøver å få til å dra hvis jeg er i Oslo, men det er jo ikke så altfor ofte.

  SvarSlett
 4. Lykke til på marked! De muffinsene så knallgode ut:) Hadde samme mixmasterproblem som deg, og det går over. Kasper synes fortsatt det er litt skummelt med lyden, men han synes også det er stas å få se at det går rundt og rundt oppi miksmasteren:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!