mandag 4. april 2011

Kordfløyel og andre ting

Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å sy i kordfløyel mer. Det er jo helt umulig å få tatt gode bilder av! Men denne babykorden i lilla var for fin til å ikke brukes, og disse knappesminkepungene ble til. Den ene fikk også en matchende lommebok. Disse sminkepungene havner ikke på epla med det første, men skal få være med på marked på Blå nå på lørdag 9.april. Men ser du noe du har lyst på kan du selvfølgelig sende meg en mail. prisen er 160,- for disse med knapper.
Noen flere iPhone-etuier har det også blitt. De skal også få være med på markedet før de havner i eplabutikken min. De tre som har blitt tatt bilde av sammen selger jeg til redusert pris kr 100,- Rett og slett fordi de ikke passerer min strenge kvalitetskontroll da jeg synes stoffet samler seg litt i en pølse. Dette har ingenting å si for passformen, og man ser det heller ikke, men man kan kjenne det når man holder det. Er du interessert så send meg en mail. Porto kr 13,- kommer i tillegg.
I dag er forøvrig første ordentlige dag i ny permisjon og jeg ELSKER det! Fysøren, jeg setter mye større pris på å være hjemme med Henrik nå. Dessuten er han en mye kulere fyr nå og finner på masse saker som får meg til å le. Nei, å være hjemme med Henrik er virkelig verdens beste jobb! Gleder meg til resten av uka:)

8 kommentarer:

 1. Åh så fantastisk fine....(vuderer sterk om jeg trenger en ny pung...) Kanskje til min niese...

  SvarSlett
 2. PS jeg vil gjerne forhåndsbestille en lille pung med gule ugler - please please please...vil være perfekt gave til min niese. Snille søte Vibeke....

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du likte dem! Og så gøy at vi sees på lørdagsmarked da :) Ha en super uke i favorittbyen min så lenge!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har sydd!
  Skal si du står på om dagen.
  Ha en fin og produktiv uke!

  SvarSlett
 5. Sååå hærlig å høre at du koser deg glugg i hjæl med Henrik. Ja, de blir bare morsommere og morsommere etterhvert som de vokser og viser hvem de er...

  Flotte ting du har sydd. Gleder meg til å se de for jeg skal på Blå på lørdag!! WOW! Søsteren min skal stå sammen med meg ;) Ses! Klæm

  SvarSlett
 6. Kanonherlege sminkepungar! Kord er heilt fantastisk :)
  Du lagar så mykje fint! :D

  SvarSlett
 7. Så fine!! Mye du har fått produsert

  SvarSlett
 8. Så masse fine fargar!! Du e så produktiv :-) Stilig buksa lille Henrik fekk seg og!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!