søndag 3. april 2011

Henrikbukse

Denne Henrikbuksa har nå blitt for liten, og det var på tide at jeg satt meg ned med Günterboka og laget en ny en til han. Jeg tenkte jeg skulle gå for noe som kunne matche ting han allerede har fra før - så denne buksa matcher H-puta og strikkegenseren midt i blinken :)

Litt frustrasjoner ble det allikevel med denne buksa. Jeg trodde nemlig at jeg hadde blitt godvenn med skråbånd. Det viste seg dessverre å ikke stemme... Bena ble også altfor lange, så han tidvis snubler i dem. Litt upraktisk, så det må jeg få gjort noe med når jeg får tid engang.(typisk kjedelig ting jeg antagelig kommer til å nedprioritere i det lengste).

Også registrerer jeg at jeg har fått mane nye følgere! Så stas! Velkommen til dere :) Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer i det siste - jeg blir så glad av dere, jeg! Dessverre henger jeg litt etter sånn tidmessig, men dere skal vite at jeg virkelig setter pris på kommentarene selvom jeg ikke alltid får kommentert tilbake! Tusen takk :)


7 kommentarer:

 1. knæsj bukse! herlige farger som vanlig! :) Skråbånd er noe skikkelig dritt. Jeg blir ikke engang noe flinkere med det jo mer jeg øver... Frustrerende! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 2. Fantastisk bukse! Og, jeg digger bildene du har tatt! Den lille gutten der er bare til å spise opp!! Noe så herlig altså!:)

  SvarSlett
 3. Stilig! Også så vakker modell ;o)

  SvarSlett
 4. Bedre at den er for lang enn for kort!!

  Superkul er den iallefall.
  Og så herlige bilder av Henrik:)

  SvarSlett
 5. Finfina byxor! Tyget med bilar är sååå fint! Han växer snart i dom på längden. :-)

  SvarSlett
 6. Hvis du bruker skråbåndet fra Stoff og Stil er det ikke rart du ikke fikk til de buene. Er ikke helt overbevist om at det er "ordentlig" skåbånd siden det er så dårlig til å føye seg. Så da er det ikke deg det går på ;)

  Lykke til på Blå til helgen! Hadde egentlig tenkt å være der selv, men det ble ikke no loppistur til Oslo på meg i år. Kjenner abstinensene kommer snikende! :)

  SvarSlett
 7. Kjempestilig bukse! Selebukse er helt genialt på små barn! Henrik var kjempetøff i sin :) Si ifra om du vil sy på bestilling :)

  Ha en fortsatt strålende dag :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!