fredag 15. april 2011

God morgen :)

Som jeg skrev i forrige innlegg så er det trange tider om dagen. Og trange tider krever hard jobbing. Da er det fantastisk med besteforeldre som gjerner passer Henrik, slik at jeg kan få sydd opp til søndagsmarkedet på Blå nå på søndag! Så dagen i dag er startet med kaffekopp og radio, lapper er klippet opp - og en haug med vogntepper skal det bli. Fysøren, jeg ELSKER lapper! Utrolig gøy å sette sammen og plassere rundt sånn at jeg synes det ser fint ut :) Så nå er jeg hekta!

Ønsker dere alle en super fredag :)

12 kommentarer:

 1. Hihi, så gøy at du er hekta på lapper! Synes også det er veldig gøy, er jo helt på nybegynner-fronten, men å pusle med farger og mønster og skape et "one of a kind"-teppe er en VELDIG god følelse! :))

  SvarSlett
 2. Håper du får utnyttet dagen til fulle! Her merkes det også på økonomien at vi ikke har samme inntekt, og særlig med tanke på når pappapermisjonen skal avvikles og jeg kanskje er arbeidssøkende.... skrekk og gru!

  Boka du er med på ser veldig spennende ut. Gleder meg til den kommer ut Ü

  SvarSlett
 3. Lappesøm er kjempe morro!
  Så godt å ha besteforeldre som stiller opp :O)
  God fredag,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 4. Fine lapper og kule bilder ...dermed ligger det en award til deg i bloggen min! God Påske!

  SvarSlett
 5. Så koselig med kaffekopp, radio og fine lappar!! :)
  Nyt det og kos deg med sying!

  Go helg, Vibeke!

  SvarSlett
 6. Fine bilder!!! Blir så glad av å titte innom deg!!!

  Fin fredag!! klem

  SvarSlett
 7. Veldig nydelig at du blir yr av fine lapper i fine kombinasjoner! Jeg skjønner deg ekstremt godt. Forundrer meg stadig over hvor mye passion som plutselig oppstår når kreativiteten får være sjefen... :D

  SvarSlett
 8. sorry med at jeg ikke sjekka følgerlista da jeg la inn award. Det ble litt mange ting å tenke på en gang. Inspirerande uansett!

  SvarSlett
 9. Slike lapper er ikke det verste å bli hekta på! :D
  Kjempekjekt med barnevakt og symaskinkos! Gleder meg til å se teppene!

  SvarSlett
 10. Håper du har hatt en fin dag ved symaskina :) Vet du... nå har jeg kost meg inne på bloggen din :) Legger meg til som følger jeg , og gleder meg til å følge deg :)
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 11. Hei,
  De vognteppene dine var fine

  SvarSlett
 12. Herlige lapper! Synes også at det er veldig gøy å leke seg med lapper! Fargene og mønstrene kommer frem på helt nye måter- gøy!:)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!