tirsdag 19. april 2011

Blogger, ja....

Man vet man har blitt en skikkelig hardbarka blogger, når hver gang man ser noe fint tenker man "Å - det må jeg ta bilde av til bloggen!". Der har jeg havna... Også tar jeg bilde av alt sånn bare i tillfelle jeg kan få bruk for det. Litt sånne far out ting som jeg vet at jeg egentlig ikke kan bruke til noe. Har en harddisk full av sånne ubrukelige bilder. Greier liksom ikke slette dem heller...

Denne gangen var det muffinsrøra som var fin (har havna skikkelig på muffinskjøret om dagen ). Og ihvertfall med turkis bakgrunn. Lilla og turkis er jo smashing!

Og siden jeg viste bilde av røra, så måtte jeg jo ta med det ferdige resultatet også. Og jeg kan bekrefte at de var gode :)

6 kommentarer:

 1. Mmm, så knallgode ut! Er det blåbær?

  SvarSlett
 2. Lilla og turkis - smashing indeed ;). Mmm - de så gode ut de muffinsene.

  Det er ikke så ofte jeg er i Oslo på søndager - men det har skjedd ved noen anledninger når jeg har tatt en husmorferie og lånt søsterens leilighet i storbyen. Og da har jeg tatt meg en tur på Birkelungen og BLÅ-markedet og vært superurban ;).

  Jeg kommer alltid i snakk med hyggelige kreative damer - og ofte har de en blogg også. Da har man jo masse å snakke om med en gang.

  Jeg har tenkt tanken at en gang skal jeg pakke budeiesømlagret mitt ned i Volvoen og ta turen inn til en BLÅ-bod (12 mil) - men foreløpig har det blitt med tanken. Bare for å kunne krysse det av på "things to-do-and-experience"-lista mi. Vi får nå se ;).

  God påskeuke til deg, Made-by-me-søster ;).

  SvarSlett
 3. Haha! Jag är likadan - allt ska fotas. Man vet ju aldrig när man vill göra ett inlägg med just de bilderna. ;-)

  SvarSlett
 4. synes det så flott ut jeg, og bare fortsett å ta bilder du, jeg leser gledelig ;)
  (og hadde gjerne smakt også..så knallgodt ut!)

  SvarSlett
 5. Godt det finnes flere som tenker i samme baner :) Og veldig hyggelig Gunnhild! God dag til alle dere :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!