onsdag 9. mars 2011

Vi stikker...

På fredag stikker vi til København. Bare Peter og jeg :) Vi reiser fra kaffekopp i vinduskarmen og brettede kjøkkenkluter, fra legoklosser i kjele, hektisk hverdag og blid gutt som bygger klosser på bordet. Det skal bli så deilig! Vi skal farte rundt og så skal vi endelig sove :) Og dersom dere har gode Københavntips som dere tenker at passer for meg, så vær så snill å kom med dem :) Jeg gleder meg!14 kommentarer:

 1. Høres fantastisk ut! Særlig det med å sove, hehe. God tur! Har ikke så mange gode tips, men husker en blogg som skrev om et par bra butikker i København. Skal se om jeg kommer over det igjen :)

  SvarSlett
 2. Åh det hørtes jo helt fantastisk ut. Skulle ønske det var meg som kunne reise til Køben. Håper dere koser dere i bøtter og spann.

  SvarSlett
 3. God tur og kos dere masse!! Jeg skal også på tur i elga. Skikkelig jentesamling....uten barn...Gleder meg også til å SOVE:)

  SvarSlett
 4. Fantastisk! Skjønner godt at dere gleder dere!! Og, tenk så deilig å få ladet batteriene, for så og komme hjem til alle disse deilige fargene og Henrik!! Kos dere MASSE!!:)

  SvarSlett
 5. Hej Vibeke

  Jeg har tidligere skrevet et par tips til en anden blogger, der skulle til København.
  Dem kan du lige få:

  Et par ideer til shopping og café i indre by.
  Mormors Café er en sjov og superhyggelig café, som er indrettet som mormors hjem med broderede puder, hyggelamper og billeder af hjorte på væggen. De laver også gode sandwiches og lækker kaffe.
  http://www.mormors.dk/

  Creme de la Creme a la Edgar er en butik med børnetøj og boligtilbehør. Her skal jeg altid ind for at blive inspireret. Køber sjældent noget, da det er lidt dyrt, men skønt at se, at sådan en butik kan køre i Danmark. Tjek kunsten på døren. Den er lavet af en fed dansk kunstner, der hedder Stine Maria Aalykke
  http://www.cremedelacremealaedgar.dk/

  Hos Grønlykke kan du købe de lækreste stoffer og de flotteste ting til boligen. Et lækkert univers!
  http://www.gronlykke.com/

  Jeg skal altid ind i Urban Outfitters. Her har jeg købt mange kunstbøger og lign. som man ellers kun kan få i London eller New York. Deres tøj og sko er også godt at tjekke ud!
  http://www.aok.dk/shopping/urban-outfitters

  Butik NØ er flot og farverig. Mange glade plasticting fra Indien eller andre eksotiske egne, og man kan kun blive glad af at kigge på deres ting.
  http://www.butiknoe.com/shop/frontpage.html

  Det var et par tips, men jeg ved jo ikke, hvad du går efter. Nu har du jo også kæresten med, så det kan være, der er andre ting end shopping på programmet?

  Kh Puk

  SvarSlett
 6. Årh, heldige dere er! God tur!

  SvarSlett
 7. Høres helt herlig ut, håper og tror at våren har kommet litt lenger der nede!

  Jeg har ikke så mange butikktips, annet enn å gå litt i sidegatene til Strøget heller enn å gå midt på Strøget sammen med de andre turistene... Ligger noen fine brukt- og interiørbutikker der, vet jeg.

  Mannen kan forresten parkeres på Brewhouse, som er et mikrobryggeri med masse eget øl og god mat. Og så pleier vi alltid å ta en middag på Reef'n'beef ved Rådhusplassen, de har blant annet kenguru og krokodille - veldig god mat som ikke er helt hverdagskost.

  Kos dere masse!!

  SvarSlett
 8. Og nå skal jeg også gi lyd fra meg, Vibeke, også her og ikke bare på lærerværelset. Gøy å følge deg!

  Vi kom over tidenes koseligste kafe da vi var i København rett før jul. Den heter Tante T, har det fineste interiøret, fantastisk hyggelige damer i disken og tidenes utvalg av te og gode bakevarer. Masse gamle møbler, lamper og andre gjenstander. Anbefales virkelig. Du finner den i Viktoriagade 6.

  Kos dere!

  SvarSlett
 9. Prydelige Åshild har forresten også blogget med noen tips fra København. Sjekk her: http://prydelig.blogspot.com/search?q=dagan

  SvarSlett
 10. Å, hørtes deilig ut. København er ein flott by. Mange koselege butikkvindauge å kikke i og små butikkar. Gå i små gater, so fin ein både det eine og det andre.

  Riktig god tur!

  SvarSlett
 11. Åh, kjente et aldri så lite stikk av misunnelse her nå! Kos dere kjempemasse:)

  SvarSlett
 12. Høres vidunderlig ut! Kos deg masse på tur- gleder meg til å se hva du kommer hjem med (hvis du ikke skal sove vekk hele helgen da;) Høres fristende ut det også for en småbarnsmor som meg)
  Klem

  SvarSlett
 13. Tusen takk for alle tips og ønsker om god tur! Nå har vi skrevet dem ned og håper å få besøkt mange av dem :) Takk for hjelpen!

  SvarSlett
 14. vil man gjerne se noe, er visst det runde tårn verdt et besøk...
  amalienborg hvis man er royal....
  fisketorget eller the fields hvis man er til shoppingsentre...
  de hyggeligste små butikker som ikke er kjeder finner du i alle sidegatene til strøket...

  god tur:) Danmark er dejligt!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!