søndag 27. mars 2011

Søndagspute

Jeg har et lysningsprosjekt gående. Var mørke sofa skal bli lysere, og det med mange puter i lyse farger. Noen overraskelse er det kanskje ikke at jeg er glad i rød og turkis :) Bisèbåndet laget jeg enkelt av skråband og et litt tykt garn. Funket som bare rakkern!


Også må jeg si tusen takk for alle de hyggelige kommentarene deres! Jeg setter så pris på det! Dessverre henger jeg etter med å få kommentert tilbake, det er så hektisk fortiden. Men tusen tusen takk - dere gjør meg glad! :)

Ønsker alle en hyggelig søndag med mye putekos :)

10 kommentarer:

 1. Fiiine, rødt og turkis er overraskende fint sammen :)

  SvarSlett
 2. Herlig pute med en herlig farge! Likte veldig godt den røde "prikken" (har for øyeblikket blackout på hva det er disse kalles?), og den røde kanten!

  SvarSlett
 3. Har inte tittat in på några dagar, men ser att du varit otroligt produktiv. Nyfiken, vad stoppar du i dina fina bokmärken?

  SvarSlett
 4. Så fine puter! Skikkelig fargeklatter i hverdagen! Og, genialt at det funket med skråbånd og garn..det skal jeg også gjøre!:)

  SvarSlett
 5. Flotte puter du har sydd. Rødt og turkis er knallfint sammen! :)

  SvarSlett
 6. Takk :) Ja, rødt og turkis er overraskende harmonisk. Bokmerkene mine har to lag strykeinnlegg slik at de er stive og stødige :)

  SvarSlett
 7. Så fine farger sammen:) Hvordan syr du sånn bånd rundt puta? Jeg vil også prøve meg på det!

  Hilsen Jeanett

  SvarSlett
 8. Hei Jeanett, Så hyggelig at du likte puta! Stoff og stil har en veiledning til hvordan man syr bisèbånd her: http://www.stoffogstil.no/~/media/Images/Gratis_download/pdf/aug10_pingpingband_no.ashx?db=master

  Man syr altså båndet fast til den ene putedelen først. Lettest er det om du syr runde hjørner.

  Håper det var til hjelp. Og bare spør om du lurer på noe mer :)
  Lykke til!

  SvarSlett
 9. Tusen takk, da skal jeg finne frem symaskina:)

  Hilsen Jeanette

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!