torsdag 24. mars 2011

Rullegenser som ikke ruller

Med garn fra 123knit.com har denne genseren blitt til. Den begynte som bestefargenser fra Nøstebarn, men ble fort omgjort til å følge oppskriften for rullegenser istedet. Jeg elsker jo den jeg har fra før! Dessuten hadde jeg allerede strikket den en gang, så da trengte jeg ikke tenke så mye ;) Genseren er strikket i størrelse 2 år - og passer perfekt til vår store 1 åring!

Og genseren er strikket før jul, men har ligget uten knapper siden. Ting tar tid. Unødvendig lang tid...

19 kommentarer:

 1. Så fin genseren ble, og fantastiske farger :-)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg er STORT bokmerke på! Synes den er så fin! Skjønne farger du har brukt:)
  Klem

  SvarSlett
 3. for en søtnos i fine genseren:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 4. Åh, superfine farger på genseren! Digg!

  SvarSlett
 5. Kjempefin genser du har laget til sjarmøren din :-)

  SvarSlett
 6. Vilken fin tröja! Härlig färgkombination!

  SvarSlett
 7. Se blide gutten! :-) Herlig gutt me kjempefin genser! Sko ønska eg kunne strikka....

  SvarSlett
 8. Så utrolig herlig han er i rullegenseren som ikke ruller!

  SvarSlett
 9. Knallfin genser:) Jeg har ei bestemor som strikker akkurat denne nå, og hun ringte meg i går og synes det var helt tullete at den skulle rulle seg opp. Bestemødre er praktise:) Så jeg gikk med på ribbekant i livet og i ermene. Altså har jeg og snart en rullegenser uten rull:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 10. Hehe, bestemødre er fine :) OG takk for alle flotte kommentarer - dere er SÅ greie!

  SvarSlett
 11. For ein kjekkas! Edvard har rullegenser i omtrent akkurat same fargane, minus det brune. Kanskje den mørkaste grønne hos oss er littegranne skarpare men elles er det skremmande likt! Og garnet er frå 123 knit også...

  SvarSlett
 12. så fin genser, og fin gut :-)

  SvarSlett
 13. Han er SÅ SØT! Ser ut som han har laget i trolldeig som mamman min pleier å si, og det er et kompliment altså, for guri for et herlig ansikt!

  SvarSlett
 14. for en skjønning ;)
  typisk at sånne knappe-isying, trådfesting osv tar laaang tid! men, genseren ble jo knallfin da!

  SvarSlett
 15. Såå fin genser! Digger fargene! Og sier meg enig med de over her at han er en skikkelig søting han gutten din :)

  SvarSlett
 16. Ih en fin trøje og sikke et par dejlige kinder han har - min søn har også den skønne dobbelthage og tror da også at han skal have sådan en trøje :)

  SvarSlett
 17. Så greie dere er! Og trolldeigfjes var en flott betegnelse :) Og Elisa - det hadde vært gøy å se din genser - artig at vi har tenkt så likt!

  SvarSlett
 18. AMMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD sitt rett å slett å sikle på tingan du lage!!!!!!

  Æ elske tingan dine, og fargan!!
  Denne gensern va helt nyyyydeli, kunne GODT hadd en sånn i min egen STR!!!!!

  x x x Susi

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!