onsdag 30. mars 2011

Permisjon!

Da er det jammen sånn at vi plutselig står uten barnehageplass, og allerede i morgen har jeg min siste arbeidsdag før jeg på nytt går ut i permisjon. Helt økonomisk lurt kan jeg ikke si at det er, men hva skal man gjøre? Og nå bare gleder jeg meg, og tenker at det blir en fantastisk tid! Tenk at jeg skal være så heldig å få bli enda mer kjent med en større og morsommere Henrik enn sist jeg var i permisjon :)

Da blir det mer av dette:
Og dette:
Og dette:
Og også dette:

Og det at det blir mye av det over fører også til at det blir mye av dette:
Søndagsmarkedet på Blå! Faktisk har jeg allerede meldt meg på lørdag 9. april under RadioNova sin årlige festival. Jeg gleder meg :)

Herlige permisjonstid! Det blir deilig med yoghurtflekkede klær og klissete barnehender, de beste klemmer og møkkete parkdresser :) Jeg gleder meg!

Også synes jeg det er så utrolig stas at jeg er videre i nominasjonsrunden av beste håndarbeidblogg i Håndlaga 2011! ! WOW - de andre bloggene er jo bare helt fantastiske! Gå inn på Håndlaga og stem på dine favoritter i de forskjellige kategoriene. Fy søren så mye flott som er laget, det er virkelig dyktige folk rundtom i dette landet! Her kan du stemme på beste håndarbeidsblogg, og det er jo ikke til å unngå at jeg blir vanvittig glad og til og med litt rørt om du stemmer på meg blant alle disse dyktige menneskene :)

19 kommentarer:

 1. Guri for et koselig innlegg! Dette blir koselig for alle mann, og etter noen år husker man ikke at lommeboka var litt slunken, tror jeg. Gratulerer som medfinalist i beste håndarbeidsblogg, hvor sykt kult er ikke det?!

  SvarSlett
 2. Jeg veit, helt sykt kult! Gratulerer til deg også!- synes dette er skikkelig stort jeg :)
  Og penger er jeg lei av å tenke på - nå er det hygge (for alle penga;)

  SvarSlett
 3. SÅ kjedelig å ikke ha fått barnehageplass da!! MEN så fantastisk å få muligheten til å bli bedre kjent med Henriken da. Går og greier jo ;)

  Har vært inne å stemt på deg jeg! Heier på deg og lykke til! Takk for din stemme! ;)

  Ha en fin siste arbeidsdag i mårra da...Klæm

  SvarSlett
 4. Så nydelege bilder av ein liten skjønnas! Eg trur du vil få fine dagar - og tid til å sy..herleg! Og stas med nominasjon i Håndlaga! Grattis!

  Klem

  SvarSlett
 5. Ååå - permisjonstida er jo berre luksus!! :)
  Eg storkosar meg i alle fall med min vesle godklump, og tenker med skrekk og gru på å skulle begynne på jobb igjen... Men det er det med økonomien, altså. Håpar du gjer stor suksess med dei flotte produkta dine, så ordnar dette seg, veit du! :)

  Såg forresten på mønsterbokinnlegget ditt nettopp..og kjente att tittelen. Har kikka inn på denne bloggen ein del: http://printpattern.blogspot.com/

  Gratis inspirasjon - ja, takk!
  Klem-klem

  SvarSlett
 6. Hihi - vi skreiv visst kommentar til kvarandre samtidig.. :) Alltid så koseleg når du er innom!

  SvarSlett
 7. Å, for en fin gutt du har. Blir nok flotte dager hjemme med han ja! Og gratulerer med nominasjon! Vel fortjent! :)

  SvarSlett
 8. Så deilig å få muligheten til å være lenger hjemme med den søte lille! Han er bare så fantastisk på bildene dine :o) Og så syns jeg det er så herlig med sånne sinna/lei-bilder, ikke bare smilebilder. Dagene er jo fyllt med mer enn bare smil.
  Gratulerer med nominasjon. Har allerede vært inne og stemt på deg. Lykke til i konkurransen :o)

  SvarSlett
 9. Så deilig! Du er heldig som får denne tiden på ny!!:) Gratulerer med nominasjonen, det er vel fortjent!!:)

  SvarSlett
 10. Sånn hadde vi det også.
  Ikke en barnehageplass å oppdrive i hele Bergen,
  men det var den beste tiden på jord:o)
  Kos deg:o)
  Kjempe gøy at du har gått videre.
  Har vært å satt en prikk på deg:o)

  Natta klem:o)

  SvarSlett
 11. Åååå nyt permisjonsrunde nr 2, for min er snart over og jeg gruer meg til å begynne å jobbe......

  Men er det mulig å stå uten barnehageplass? Trodde norge skulle ha full dekning jeg......nei denne politikken forstår jeg meg ikke på.....Likevel, nyyyyyyyt d ;)

  SvarSlett
 12. Kos deg kjempemasse og takk for tipset om market den 9 april - for da er jeg nemlig i Oslo!

  Vi sees :)

  SvarSlett
 13. Så deilig med ekstra permisjon! Bare å nyte det:)

  Og stort grattis med nominasjonen, velfortjent det:)

  SvarSlett
 14. Gratulerer med finaleplass! Fant bloggen din gjennom konkurransen...Veldig fine og inspirerende innlegg hos deg!

  SvarSlett
 15. Hvordan kan det ha seg at dere plutselig står uten barnehageplass...Selv er jeg så irritert på opptaket her i kommunen at jeg kunne sprukket.
  Men så lenge det fører til noe godt. Misunner deg tiden hjemme med den skjønne gutten.

  Gratulere så mye med finaleplass. Skal stemme på deg jeg!

  SvarSlett
 16. Må bare få si at jeg elsker bildene dine! Velfortjent nominasjon også:)

  SvarSlett
 17. Så herlige bilder av en fin gutt! Han ser veldig koselig ut :)
  Gratulerer med nominasjon!:)

  SvarSlett
 18. gled deg i tia fremover. jeg har også gjort det samme. og det er så utrolig god.. Elsker bildene dine. herlig.. du er flink med kamara .. kos deg på blå.. og gratulere med finale plassen. glad på dine veine

  SvarSlett
 19. Kos deg kjempe mykje med neste permisjon!
  Herlige bilder, ser ut som ein skikkelig goding.
  Og ikkje minst, gratulere med finaleplass.

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!