onsdag 16. mars 2011

Fin dag med gammel koffert og skoleplansjer :)

I dag tidlig fant jeg, blant skolerotet mitt, denne fantastiske kofferten med en liten lapp der det stod: Jeg tenkte du ville ha denne? :) Gjett om jeg ville! Snille kolleger er gull verdt - for en utrolig hyggelig tanke!
Skolen jeg jobber på er under utbygning - og gamle skolesaker er stuet bort og byttet ut med smartboard. Men på et lite rom i den gamle skoledelen finnes det skatter. En haug med skoleplansjer! Som min kollega Ragnhild sa da vi gikk gjennom dem - "Dette er lykke"! Og fysøren, tenk at vi fikk lov til å ta med to hver! En med blomster og en med grønne blader fikk være med meg hjem. Det er virkelig et innslag av lykke i hverdagen :)


12 kommentarer:

 1. heldige du!!
  virkelig skatter!!

  SvarSlett
 2. De gamle plansjene er GULL verdt!Flotte dekorasjoner i klasserommet også.Mange er jo så pinlig nøyaktig laget at det er en FRYD!Kos deg videre!

  SvarSlett
 3. Flotte skatter du har fått!!

  SvarSlett
 4. Lykke, lykke! Nå har jeg båret med meg plansjene inn på bussen, videre inn på trikken, opp til ei venninne, ned igjen til trikken og opp i leiligheten. De har vel godt av å lufte seg litt? Føles veldig bra! Gleder meg til å få dem opp på veggen.

  SvarSlett
 5. Så utrolig heldig du er! Forstår godt at du er fornøyd!

  SvarSlett
 6. Å heldige deg!!!!!
  Fant bloggen din ved en tilfeldighet, men herlighet for en fin blogg!! nå har jeg sitte å lest innlegg fra før jul, med et smil om munn!! dette likte jeg... legger meg til som følger og gleder meg til å se hva mer du gjør og
  skriver!!!!!

  ha en fiiiin dag.
  Klem fra Mia

  SvarSlett
 7. Oioioi, så heldige dere er!!! Disse er jo gull verdt!

  SvarSlett
 8. Sånne plansjer er store skatter! For et kupp.

  SvarSlett
 9. Godt å høre at det er flere som er entusiastiske! De er jo helt fantastiske! Og Ragnhild: Mine fikk seg også en real luftetur før de kom hjem :)

  SvarSlett
 10. ÅåååååååååHHHHHHHHHHHHHH GULLgruuuuve!!!!! Retroooooooo = <3 <3 <3 !!!

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!