mandag 21. mars 2011

En ting å gjøre i København...

...er å sitte på kafeen på dansk design center å bla i fine bøker mens Peter bruker laaaang tid på å se ekstra nøye på utstillingen jeg har løpt igjennom. Jeg er en rask museumsgjenger. Peter derimot er en plansje-leser. Da er det greit å kunne finne masse inspirasjon mens jeg venter. Her i en bok om mønstre. Herregud, en hel bok med mønstre! Glede! Det er noe for en farge- og mønsterentusiast som meg :)


6 kommentarer:

 1. Så fantastisk bok, godt du koste deg i Køben. Si i fra neste gang så kan vi kanskje møte opp til en kopp kaffe og jeg kan vise deg noen supre steder :)

  SvarSlett
 2. Då vil eg tipse deg om serien "Petit pattern book", t.d. her: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=petit+pattern+book&x=0&y=0

  Her er det bøker med berre mønster, og så får ein alle på ein CD, slik at ein kan redigere dei (om ein kan og vil), eller ein kan berre bruke dei som dei er. Kjempefine! Eg har to sånne bøker, og burde i grunnen brukt dei meir...

  SvarSlett
 3. Heidi: gjerne! Tenk at det finnes enda flere supre steder i København :)

  Og Hedda: Nå ble jeg enda mer entusiastisk! For et fantastisk tips :) Tusen takk!

  SvarSlett
 4. så herlig syssel mens mannen kikker og leser på plansjer:)
  Fin bok, ønsker meg den, kjenner jeg:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 5. Skjønner man blir lykkelig av sånt... Jeg blir jo lykkelig av de flotte bildene du har tatt!!:)

  SvarSlett
 6. *sukk* plutselig så kjenner jeg at denne boka har jeg jo ALLTID ønska meg ;) noe såå herlig!!
  :D

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!