mandag 14. mars 2011

Elsker København!

For en fantastisk inspirerende by! Elsker å vandre rundt og oppdage alle de flotte butikkene med glede i hvert hjørne! Over er et lite utvalg av bilder fra mange forskjellige butikker. Under er fra Retro Villa.
Under er fra butikken Bungalow på Nørrebro, der jeg utrykte til Peter - "blir ikke du også utrolig lykkelig av å gå i sånne butikker - nærmest euforisk?!" Mange kafè- og restaurantbesøk ble det også :) Man må jo bare elske en sånn tur!

10 kommentarer:

 1. Åh ja, København er digg:)

  SvarSlett
 2. København er en av verdens fineste hovedsteder! Utrolig deilige bilder du viser fram :-D

  SvarSlett
 3. Å, elske København eg og... :) Får lyst til å reisa tilbake når eg ser bildene dine. :) Hørres ut som om dokken hadde ein herlige tur. :)

  SvarSlett
 4. Åh, for en herlig by, og herlige bilder!!

  SvarSlett
 5. *Sukk*.Neste storbytur går absolutt til Køben etter å ha sett disse bildene..Sukkertøy!
  Så flott at du fikk med mannen:)

  SvarSlett
 6. Fy søren! Der skulle jeg vært! Ser ut som en helt fantastisk tur!

  SvarSlett
 7. Hei på dæi!
  København e en fantastisk by ja. Har bare vært der en gang før, men i løpet av våren og sommeren får æi to turer innom byen, og det glede æi mæi til. Ser at æi ialelfall må innom retro villa.Ligg den midt i københavn, eller må man gå et stykke for å komme sæi dit?

  SvarSlett
 8. ja, København kan virkelig anbefales! Og alle disse flotte butikkene (bl.a Retro Villa) ligger i sidegater til Strøget, eller på Nørrebro. Veldig sentralt :)

  SvarSlett
 9. Dejlig blog du har her -s- Og denne må jeg jo kommenterer på :o) For selvom man bor i København, kan man heller ikke få nok af Grønnelykke. Det er en dejlig butik :o) Der er altid et eller andet der skal med hjem, når man er derinde -s-
  Hilsen
  Heidi Clara

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!