mandag 7. mars 2011

Direkte til mottaker

Selvfølgelig sender jeg alltid bestillingene mine direkte til mottaker :) Men det hender at den endelige mottaker er en annen enn den som bestiller. Dersom du ønsker at jeg skal sende din bestilling til en annen enn deg selv, er det bare å legge ved en melding om det i kommentarfeltet når du handler i min eplabutikk.
Jeg pakker da inn (det gjør jeg i grunn alltid:), og lager ved en lite kort med en hilsen som du bestemmer. Her er et eksempel på en grønn variant som sendes avgårde i morgen tidlig.

5 kommentarer:

  1. Blir igrunnen sabla glad av grønn og jeg...:) Flott innpakket! Stas å få en slik overraskelse i posten:)

    SvarSlett
  2. Så bra du syntes det var fint, Elisa:) Håper mottakeren også blir fornøyd!

    SvarSlett
  3. Det ser veldig delikat ut! Jeg hadde blitt glad av en sånn pakke :D

    SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!