torsdag 24. februar 2011

Sy!

Da har jeg overlatt gutta i Porsgrunn, og tok kveldstoget hjem i går. Nå skal jeg ha alenetid hele dagen, og lade opp til uka som kommer. Herlig! Jeg elsker Vibekedager! Høy musikk med symaskinen ved siden av. Jeg er egentlig skikkelig glad i musikk, men etter at jeg begynte å jobbe som lærer har jeg igrunn satt pris på stillheten når jeg kommer hjem... Men i dag er det Thom Yorke og Radiohead som gjelder. Den mest fantastiske stemmen - herlig!
Dette er forresten min symaskin. En Bernina Sport 801 fra 80-tallet som syr fantastiske sømmer, og som har gjort til at jeg skjønte at man virkelig kan bli bestevenn med en symaskin :) Min forrige hadde jeg lyst til å hamre i stykker flere ganger om dagen fordi den bare sydde ugjevne sømmer og løkket seg.

Og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene på forrige innlegg - jeg setter sånn pris på det. Skikkelig koselig å sjekke mailen i løpet av dagene og plutselig har det tikket inn en ny hyggelig kommentar. Stas!

4 kommentarer:

 1. Ahhh
  Radiohead akkompagnert m/symaskinen MÅ bli bra!
  Kos deg :-)

  SvarSlett
 2. Symaskiner fra 80 og 90 tallet kan gjøre jobben de! Selv har jeg en Pfaff som jeg kjøpte for første lønninga (eller rettere sagt de tre første lønningene) jeg fikk da jeg begynte i fast jobb i 1991. Duger som bare det!

  SvarSlett
 3. Ja, sant - Radiohead og symaskin må bli bra! Og Gnist - jeg er Så enig! Min maskin kjøpte Peter til meg av en pensjonert symaskinreperatør. Funker som rakkern!

  SvarSlett
 4. Lykken er en trofast symaskin! :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!