lørdag 19. februar 2011

Stæsj

Litt nytt stæsj i butikken. Flere matchende ringer og hårstrikker til de som ønsker det :)

Også har jeg bestemt meg for å jobbe 80% neste skoleår også. Jeg er derfor veldig på utkikk etter butikker, eller evt kafeer, som kunne tenke seg å selge noen av tingene mine. Dersom noen vet om noen som kanskje kunne være interessert, så send meg gjerne en mail! Kanskje har du butikk selv, og kunne tenke deg en avtale? Jeg setter pris på alle henvendelser :)

Ønsker alle en herlig lørdag - og en flott vinterferie til de som har det :)

7 kommentarer:

 1. kanskje http://www.skaperverket.no/?

  SvarSlett
 2. Denne type stæsj liker vi! Jeg skal holde øynene åpne for eventuelle utsalgssteder! GØY!!:)

  SvarSlett
 3. Søte ting! Høres bra ut å jobbe redusert som lærer :). Så kan verden glede seg over flere fargerike kreasjoner fra deg!

  SvarSlett
 4. takk dere :) Og Skaperverket har jeg faktisk lurt litt på før, men lurer på om det ikke er sånn at man må stå der en dag i uka eller noe. Og da ryker jo fredagen litt... Men lurer litt på om jeg kanskje skal sjekke det ut ja :) Og supert at du holder øynene oppe Veronica :)

  Og takk for superkoselige kommentarer :)

  SvarSlett
 5. Kom over bloggen din i kveld... kor mykje fint du lagar! og inspirerande :-) Og dei strikka var jo supersøte :-)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!