torsdag 3. februar 2011

S&S - åpnet!

I dag åpnet endelig Stoff og Stil på Alnabru. Jeg og min over-gjennomsnittet-opptatt-av-stoff-kollega Kristin tok selvfølgelig turen MED flagg! Dette måtte jo feires!

Og butikken er fantastisk! Meter på meter med metervarer :) Jeg tok en haug med inspirasjonsbilder, men fikk kjeft og beskjed om at det ikke var lov til å ta bilder inne. Jeg syntes det var ganske underlig - det er da masser av gratisreklame i at bloggere legger ut bilder fra butikken? Uansett, mitt bilde ansikt fra utsiden er alt dere får se...

Butikken var stor, lys og fin, med veldig blid betjening (bortsett fra at jeg fikk kjeft da..;), men jeg må innrømme at jeg hadde ventet meg en slags åpningsstemning. Det eneste som vitnet om at det var nyåpnet var et kakestykke som stod igjen på et bord... Var det bare vi kundene som var i feirestemning?

Supert var det ihvertfall, og jeg synes det er helt fantastisk at jeg nå bare kan svippe ned dersom jeg trenger noe :) Hurra!!

16 kommentarer:

 1. Nei dæsken, det var nytt for meg! Også jeg som var på Alnabru senest i går ettermiddag, hadde jeg dratt i dag, vet jeg hva posene hadde vært fylt med... I går var fangsten en ny, gammel bil, hvit og fin :-)

  SvarSlett
 2. Hehe, neste gang! En bil er jo heller ingen dårlig fangst :)

  SvarSlett
 3. Jeg var innom idag jeg også....kjørte tilfeldig forbi rundt lunsjtider....de var litt skuffet over lite folk. Katalogene hadde visst blitt forsinket i posten.. ;)

  Heeeelt enig med deg ang bilder. De går jo glipp av vanvittig mye gratisreklame på den måten... Fin kveill!

  SvarSlett
 4. Haha, du er blodfan da! Veldig gøy bilde :) Gleder meg masse til å ta en tur selv! Teit at du ikke fikk ta bilder. Fikk nye kataloger idag og der var det mye fint! God kveld! :)

  SvarSlett
 5. Jeg ante ikke de skulle åpne jeg, det må vøre dårlig markedsført. Men hurra uansett da!

  SvarSlett
 6. Kanskje de ikke er så interessert i reklame? Fikk ikke høre at de skulle åpne før like før jul, og ellers har jeg bare sett det som en liten notis på nettsidene deres...Nei, de er kanskje ikke så opptatt av at folk skal få høre om det? Rart...

  SvarSlett
 7. litt misunlig kan du si.... Jeg har akkurat sett gjennom begge katalogene... mye fint!

  SvarSlett
 8. Jeg har gledet meg til dette i flere mnd. Endelig er datoen her. Trodde det kom til å være fullt av folk så jeg tenkte jeg skulle drøye med å ta turen opp. Kanskje man kan ta turen allikevel da. Problemet er vel at jeg har mer enn nok stoffer hjemme som burde bli brukt opp først.

  SvarSlett
 9. Der må jeg neste gang jeg drar til Oslo:) Har gått fra klesshopper til stoffshopper::))

  Du lager utrolig mye fint:)

  SvarSlett
 10. Så heldige dere er som har en sånn butikk i nærheten! Men synes det var rart det med bilder... alle må jo være interessert i gratis reklame. Tror ikke de har oppdaget hvilken makt bloggere har i dag, så derfor skal de være litt forsiktige...

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 11. Haha! Moro!! Og, herligheten...de har jo kanskje ikke skjønt at blogging er tingen og den største markedskanalen de har! jaja,..de om det:)

  SvarSlett
 12. Har blitt stoffshopper av meg også ja :) Og de har nok ikke skjønt helt blogge-effekten nei... Jeg tror ikke jeg hadde hørt om dem engang uten jeg. Og jeg sa til og med at "så dumt, jeg hadde tenkt til å bruke dem på bloggen min". Nei, det er en undelig policy!

  SvarSlett
 13. Så heldig du er som har Stoff og Stil så nærme. Synes godt de kunne kommet til Jæren jeg!
  Så prippne de var da. De kjenner kanskje ikke til markedsføring...
  Burde jo hatt åpningsfest med åpningstilbud og store annonser.

  SvarSlett
 14. Sjå det, ja! Stoff og Stil er jo bare SJEF! Herleg å troppe opp med flagg! ER det fest, så er det fest - og dermed burde dokke jo fått litt kake òg:-)

  SvarSlett
 15. Jeg også er helt overveldet over hvor kult det er! Og Oppsal er bare noen få minutter unna Alnabru - så jeg er jo rett og slett ekstra heldig :)

  SvarSlett
 16. wow..superheldig!
  merkelig at de ikke lot deg ta bilder! ikke hørt noe om at det ikke er lov i s og s butikken i trheim? men, jeg har vel ikke vært så "frampå" med fotoapparatet heller kanskje.. jeg har både stått og ventet på at de skulle åpne, og jeg har vært sistemann ut :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!