tirsdag 8. februar 2011

Pimp my tripptrapp!

Denne tripptrapp-stolen fikk vi av naboen i underetasjen. Utrolig snilt -og vi har vært superfornøyde! Men da vi fikk den manglet den et belte, slik at Henrik skled ned. Den midlertidige løsningen ble borrelås (noe som veldig ofte er min midlertidige løsning). Nå har jeg endelig fått sydd et bånd. Prikkete i blått. Skeptisk og møkkete gutt, men jeg tror han er fornøyd sånn egentlig ;)

15 kommentarer:

 1. Ah, den var bare knallsøt Vibeke ♥ Slike kan du jo selge på Epla også :D Og hva med å sy sittepute til? :D Håper du får en superduper tirsdag ☀ Klem fra Mica og pus

  SvarSlett
 2. Åh !!
  Takk for tipset !!
  Min lilling skal snart begynne å sitte i tripptrappen og vi finner ikke den "stroppen" fra sist.. hadde tenkt å kjøpe en ny en ; men jeg kan jo like gjerne sy en selv !! Knall!!

  Ha en fin tirsdag !!

  SvarSlett
 3. Så smart! Det ble jo kjempefint! :)

  Jeg vurderer å spraylakkere våre tripp trapp stoler. De er over 20 år gamle, arvet etter mine småsøsken. Ungene mine blir jo 8 og 6 i år. Vet ikke hvor lenge de synes det er greit å sitte på sånne eller når jeg tenker meg om. Har ikke fått noen klager foreløbig da...

  SvarSlett
 4. Jättesnyggt! Tänk vilken skillnad lite färg gör...

  SvarSlett
 5. For et fjes! *ler*

  Er ikke så mye som skal til for å piffe opp!

  Har bare en liten bunke igjen av prikkestoffene mine så nå gleder jeg meg stort til loppis sesongen starter i Oslo :)

  SvarSlett
 6. FIKK en tripptrapp? For noen snille naboer!

  Lurt med tøybånd, det skinnbåndet vi har på som er originalen er ganske yucki med matrester...

  SvarSlett
 7. Så LURT!!!! Dette er jo løsningen på kjedelige stropper i skinn, sånn for mammaer med sans for variasjon! Fantastisk idè -hva med voksduk-stropp som kan matche voksduken på bordet,*smiler*!! Får altfor ofte en masse inspirasjon hos deg altså... er bare tida som mangler!
  Klem

  SvarSlett
 8. Veldig smart, og fint å sprite opp tripptrapp-stolen på denne måten :) Herlig farge du har valgt!

  SvarSlett
 9. Fin sak du har laga! Nok en gang! :) Herlig med kritisk sans hos Henrik. Kan komme godt med i livet det :)

  SvarSlett
 10. Kul detalje!! Også må jeg bare si at du tar noen fantastiske blinkskudd av lillemannen om dagen!!:)

  SvarSlett
 11. Herlig go´gutt du har og så mye fint du lager. Det ligger en liten award og venter på deg på bloggen min. Hilsen Hilde fra Små og store gleder :)

  SvarSlett
 12. Plenty farger å bli glad av her inne hos deg og jammen :o)

  Så flott stolen blei da!
  E ikkje slltid så møkje som skal til :o)

  SvarSlett
 13. Den ble jo kjempefin, vi fant heller ikke noe sånn stropp når vi skulle ta i bruk den gamle tripp-trapp'en etter samboern, så vi har brukt et belte hele tiden. Et i tøy som kunne vaskes. Men det så ikke like bra ut, selv om det fungerte:p

  SvarSlett
 14. Takk for alle koselige kommentarer og tips til ideeer videre! Å sy en spisebrikke er noe jeg har tenkt på lenge, og å sy en matchende en var neimen ikke dumt :)

  SvarSlett

Det er så hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar! Det setter jeg stor pris på :) Tusen takk!